Position: hotel888 > 3 >

hvor meget koster laser ar fjernelse koste ?

   Hvis du har et ar , så er du godt klar over, hvor denne lidelse kan påvirke din personlige tillid. Mens der er cremer og lotions , der kan hjælpe med at mindske forekomsten af ar , kan laser ar fjernelse eliminere en ar hurtigt og hjælpe dig med at genvinde selvtilliden . Laser ar fjernelse omkostninger afhænger det sted, hvor du modtager behandling , størrelsen af dit ar og den teknologi , der bruges til at fjerne din skamplet

Betydning


Laser ar fjernelse giver dig mulighed for hurtigt at slette ar fra overfladen af din hud . Ved at reducere synligheden af ar , kan dit selvværd og selvtillid stige . I modsætning til tidligere ar fjernelse teknikker , der er involveret cremer og andre former for aktuelle salver , ikke laser ar fjernelse ikke tage måneder eller år at give resultater.

Tidsramme


Proceduren kan vare i 1 til 3 timer . Den faktiske tidslængde af proceduren afhænger af, hvor stor din ar er , og også hvilken type ar lægen skal fjerne . De samlede udgifter til laser ar fjernelse vil afhænge af varigheden af operationen , med den gennemsnitlige pris , der $ 350 i timen .

funktioner


Der findes tre hovedtyper af lasere , der kan bruges med laser ar fjernelse . Den ene er den CO2 laser , der hovedsageligt anvendes til acne ar . Den Pulserende Dye Laser bruges til dybe sår direkte på såret såvel som langsigtede ar , der danner uden for den oprindelige sårområdet . ER : YAG laseren er passer bedst til mild acne ar og kanten af ar . Hver af disse lasere kræver en anderledes omkostningsstruktur , som er unik for den læge , du bruger .

Overvejelser

fastsættelsen af de faktiske omkostninger ved laser ar fjernelse kræver under hensyntagen til de ydelser , der skal tages . De mest almindelige gebyrer, du vil møde inkludere lægegebyrer , facilitet gebyrer og anæstesi gebyrer . Da der er forskellige ar typer , antallet af nødvendige behandlinger , og typen af behandlinger kan variere . For at opnå en præcis vurdering af omkostningerne , skal du besøge din læge for en fuld ar og behandling eksamen .

Advarsel

De risici, der er forbundet med laser ar fjernelse er ganske mild i forhold til andre kosmetiske procedurer . En fælles risiko med denne procedure er hyperpigmentering , som er når mørke pletter kan forekomme på overfladen af din hud . Denne risiko kan undgås ved at undgå stærk sol kontakt på det behandlede område . Andre risici inkluderer hudirritation og allergiske reaktioner . Disse risici er let behandles med topikale salver , der vil blive givet af din læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------