Position: hotel888 > 3 >

hvor meget koster skødet band kirurgi koste ?

   Ifølge National Center for Health , mere end 60 procent af alle amerikanere er overvægtige , og hvad mere er, fortsætter dette antal at stige . Med sådan en stor forekomst af fedme , er det ingen overraskelse, at mange mænd og kvinder finder kirurgiske muligheder for vægttab . En af de mest populære muligheder er lap-band kirurgi

Historie


brugt første gang i begyndelsen af 1985 under et svensk fedmekirurgi , lap-band kirurgi bruger en justerbar gastrisk band at reducere størrelsen af en overvægtig patientens mave . Et alternativ til gastrisk bypass-operation , er dette mindre drastiske metode har færre risici end andre overvægtige operationer . Derudover patienter, som gennemgår lap- band kirurgi tendens til at inddrive hurtigere og mere erfaring færre smerter end gastric bypass patienter . Desuden tilbyder den procedure, en lavere dødelighed og er fuldt reversibel .

Funktion


For at være berettiget til lap-band kirurgi , skal ansøgeren være svært overvægtig , er angivet med et body mass index ( BMI ) på 40 eller højere . Desuden skal patienterne være mellem 18 og 60 og har været overvægtige i 5 år eller mere . Før en læge vil indvillige i at udføre lap-band kirurgi , skal patienterne også vise, at de har forsøgt at tabe sig med kost og motion , men har tabt sagen .

Fordele


Mange alvorlige sundhedsproblemer er forårsaget af fedme . Fra højt blodtryk til diabetes , er overvægtige personer mere tilbøjelige til at lide af flere typer af livstruende sygdomme . Lap-band kirurgi virker ikke bare at fremme vægttab , men også for at bidrage til at forbedre disse sundhedsspørgsmål. I gennemsnit mister lap-band patienter omkring 1 til 2 £om ugen , og i løbet af det første år , ser normalt omkring en 50 procent reduktion i overvægt .

Misforståelser

Fordi lap-band kirurgi er mindre indgribende end gastrisk bypass-operation , mange mennesker fejlagtigt tror, at det er en mindre effektiv procedure . Selv om gastric bypass patienter plejer at tabe sig hurtigere end lap-band patienter , efter 5 år , begge procedurer har samme gennemsnitlige vægttab resultater . Det er også vigtigt at huske , at lap-band kirurgi ikke er en one- stop -løsning til fedme . Efter operationen vil en patientens kost være begrænset og overvåges af sin læge .

Overvejelser

Den gennemsnitlige pris for lap-band kirurgi varierer fra $ 15. 000 til $ 20. 000. Vær opmærksom på , at selv om dette beløb normalt omfatter alle afgifter og eksamener , det er ikke altid tilfældet . Fordi fedme er en anerkendt sygdom , vil mange forsikringer hjælpe patienter med omkostningerne ved lap-band kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------