Position: hotel888 > 3 >

hvordan gør microdermabrasion arbejde ?

  

Hvad er Microdermabrasion ?


Microdermabrasion er også kendt som microderm , og er en kosmetisk procedure , der er populær i dag kurbade og medicinsk spa, samt blandt nogle kosmetiske læger . Microdermabrasion bruger lys slid at fjerne stratum corneum-det yderste lag af huden , som består af døde celler . Denne teknik virker til at fjerne hud , der er blevet beskadiget af solen , samt at mindske eller fjerne ar . Microdermabrasion kan også mindske og fjerne mørke pletter på overfladen af huden . Processen kræver ingen bedøvelse og er ikke særlig ondt . Microdermbrasion af et ar er mest effektiv , når ar er rejst .

Typer af Microdermabrasion


I fortiden , var microdermabrasion udført med slibende krystaller . Men som processen er blevet mere almindelige, har der været mange nye udviklinger . Der er nu flere metoder til microdermabrasion . I den ældste teknik , krystal microdermabrasion små krystaller er blæst med høj hastighed på ansigt til exfolierer og fjern det yderste lag af huden . Diamant microdermabrasion bruger en lille , diamant-tippes hoved i stedet for sprængt diamanter . Denne Diamond Head arbejder også på at eksfoliere huden . Home microdermabrasion er en metode , at selv om de ikke lige så effektivt som professionelle behandlinger , er billigere og lettere. Hjem microdermabrasion kits bruge bittesmå partikler til sand og polere huden , med det mål at bidrage til at genopfriske ir og fjerne ældre , døde hud . Hjem microdermabrasion kan have betydelige virkninger ved gentagen brug .

Hvordan virker Microdermabrasion bidrage til at mindske ar ?


Reduktion af strækmærker , ar og andre læsioner af huden er gennemført via en proces, der kaldes hud remodellering . Når såret , huden heler hurtigt for at undgå infektioner og blodtab . Den oprindelige healing indebærer en hurtig base af kollagen , der hjælper processen langs . Dette kollagen base , som udgør grundlaget for en ar , er gradvist fjernes og erstattes med normal hud . En måde at fremskynde denne proces er at skabe en meget lille mængde af skader på området via microdermabrasion , som stimulerer fornyelse . Dette bevirker, at ar at blive erstattet hurtigere med regelmæssig hud .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------