Position: hotel888 > 3 >

hvordan hofteledsalloplastik arbejde ?

  

Du skal bruge:
Books på CD
. En stor pude .
Tålmodighed .

Hvad er en Hip erstatning ?


En hofte udskiftning er nødvendig i de fleste tilfælde, hvor arthritis har gjort det uudholdeligt for en person at gøre sådan rutine ting som bestige trapper eller gå en kort afstand . Det er også en mulighed, når hofteled bliver syge eller er blevet såret ved en ulykke . Den grundlæggende ide bag en hofte udskiftning er at fjerne den beskadigede knogle og væv , der er årsag til smerter og erstatte den med en kunstig protese , der tjener funktion fungerer ligesom fælles , der er blevet taget ud . En ny hofte protese er fremstillet af materialer som titanium og rustfrit stål , med det stykke , der passer ind i hofteleddet ligner en bold og stikdåse . Den anden ende af en hofteprotese er lang og tilspidset-designet til at gå ind i lårbenet knoglerne. Når en vellykket hofte er afsluttet , vil patienten ikke længere har smerter , han havde før operationen , som de væv og knogler vil være væk . Den nye enhed gør det muligt for personen at flytte hofte uden problemer .

før operation


ortopædkirurger normalt tager mellem 2 og 4 timer at gennemføre en total hoftealloplastik , som er uden komplikationer . Efter at patienten har fået anæstesi , læger vil indsætte et urin kateter ind i blæren , som forbliver i et par dage , at lade patienten til at urinere nemt . Compression ærmer er knyttet til en pumpe vil blive placeret på begge ben for at mindske muligheden for farlige blodpropper . Dage før operationen , vil patienten have en særlig X-stråler taget af benene , så beregninger , der skal foretages , således at begge ben bliver det samme længde efter den procedure er færdig . I mange tilfælde vil patienten også har haft deres eget blod trukket uger i forvejen , hvis de havde brug for en blodtransfusion i løbet af de hofteledsalloplastik .

Hip erstatning Surgery


Et snit er lavet over den side af hoften , skære gennem hud, muskler og kød , indtil kirurgen udsætter lårben , også kaldet lårbenet . Den faktiske hofteleddet , fandt i den øvre ende af lårbenet , løber ind i bækkenet . Lårbenet har en bold-lignende sluttede , der går ind i en stikkontakt i bækkenet , kendt som acetabulum . Kirurgen vil vurdere situationen med hensyn til hofte og fjerne alle de beskadigede væv , brusk og knogler . Kunstige komponenter vil blive brugt til at erstatte lårbenet hovedet . Disse er " bold- og-stik " dele , der vil lade hofteprotese fungerer gnidningsløst. Den acetabulum er glattet over og soklen vedlagt. Kirurger vil enten bruge en type af cement til at holde stik i stedet eller bruge stykker med en porøs overflade , der rent faktisk vil lade knoglen vokse i dem over tid og holde dem fast . Den øverste del af lårbenet , der er tilbage vil have tilspidset ende af protesen omhyggeligt lagt i den , og igen vil enten limes med speciel cement , eller være af den type, som knoglen kan vokse ind . Bolden vil blive tilsluttet i stikkontakten og danner en ny hofte fælles og snittet vil blive lukket op med et dræn i det at lade væsker flyde ud . Vil patienten vågen på opvågningsstuen med kompression ærmer på benene , en pumpe ved siden af dem , der leverer doser af smertestillende midler og en kileformet pude mellem hans ben , så han ikke kan vende og forrykke protesen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------