Position: hotel888 > 3 >

hvordan kirurgi fremme vægttab ?

  

Gastric Bypass


Dette er den mest omtalte af de vægttab kirurgi og kaldes også for en Roux-en-Y gastrisk bypass . I normale situationer , strækker maven som folk spiser mere . Folk har mulighed for at spise så meget som en gallon af fødevarer i et møde , som er langt mere , end de har brug for . For at bekæmpe overspisning , kirurgen skaber en lille mave pose , der holder om en ounce af fødevarer og lægger det direkte til bunden af spiserøret . Den nederste , udvides del af maven er omgået helt . Så kirurg hæfteklammer den anden ende af posen, til en kort " Roux " led , der forbinder den til tyndtarmen , så mad at springe de første to dele af tarmen . Dette gør den person føler fulde meget hurtigere, da maven posen ikke kan holde meget mad , og jo kortere tarmen giver kroppen mindre tid til at optage næringsstoffer , hvilket kan blive til overskydende fedt .

Gastric Banding


Gastric banding er mindre indgribende end gastric bypass , og kan vendes , hvis nødvendigt . I denne procedure , wraps kirurgen en silikone bånd omkring den øvre mave . Så hun lægger en plastrør til bandet og sætter den anden ende i et let tilgængeligt sted tæt på overfladen af patientens hud . Kirurgen gør dette, så saltvand kan injiceres i bandet for at gøre det strammere og frigivet for at løsne det op . Tyndtarmen er fortsat intakt . Ligesom gastrisk bypass , fremmer gastric banding vægttab , da maven er begrænset til en ounce af fødevarer på et tidspunkt . Dog kan dette justeres som patienten begynder at tabe sig .

Kost ændringer


Kirurgi fremmer også vægttab, fordi det kræver store kostændringer bagefter . Med den lille størrelse i maven posen , kan en borger ikke spise for meget , da det ofte vil medføre alvorlige smerter , opkastning og queasiness . Kirurgi også tvinger folk til at spise mere langsomt siden unchewed mad kan lodge i posen , og er decideret ubehagelig . Da patienten kommer sig efter en operation , vil hans mave pose med tiden udvide til at holde om en kop og en halv .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------