Position: hotel888 > 3 >

hvordan man bruger juvaderm at slippe af med rynker

  Juvaderm er en rynke dræber , der kan hjælpe bogstaveligt slette disse dage du har brugt i solen med baby olie slathered over hele ansigtet og på kroppen . Du har aldrig tro , når du er 20 år gammel , at du skal bruge en dermal fyldstof som Juvaderm , men tro mig , at solskader viser sig , når du er fyrre ! Når man ser de unge kan betyde en højere løn , Juvaderm er mere end blot en investering i et smukt ansigt . Det kan være en investering i din fremtid
1 .
Find en kosmetisk kirurg , der har erfaring i brug af Juvaderm . Spørg hvor mange patienter han eller hun har behandlet med Juvaderm specifikt .
2 .
Beslut hvilke rynker , du ønsker at slippe af med . Nogle mennesker, for eksempel, kan ikke blive generet af den lykkelige udseendet af krager fødder , men måske ønsker at slippe af rynker omkring munden med en dermal fyldstof som Juvaderm .

3 .

Overvej dit budget . Juvaderm kan koste hundredvis af dollars , og varer op til et år . Dette kan være realistisk for personer med en moderat budget med en generende rynke eller to , men ikke for folk , der har flere dybe rynker , men et lille budget . Da Juvaderm er en kortsigtet procedure , finde finansieringen er usandsynligt .
4 .
Lav en aftale for at få dit Juvaderm . Frokosttid aftaler er populære for folk der arbejder , fordi få en dermal filler er så hurtig (ca. en halv time ) , at folk kan gå direkte tilbage til arbejdet . Forestil dig de kommentarer du får ! Folk vil ikke have nogen idé om, hvad der skete, andet end du pludselig har en yngre , lysere se sig om dig.
5 .

Se ressource for mere om hvordan man ser drastisk yngre !

gode råd og advarsler


 • Be klar over, at Juvaderm ikke afslappe musklerne gerne have nogle andre behandlinger . Snarere , det fylder i eksisterende linier .
 • Siden Juvaderm varer cirka et år, er det en nem post at budgettet for i henhold til personlig pleje udgifter .
 • Du kan gå overbord på dermal fyldstoffer som Juvaderm . Du må ikke bruge denne behandling på alle !
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------