Position: hotel888 > 3 >

hvordan man får gode kosmetisk kirurgi priser

  Kosmetisk kirurgi priser ofte er den primære bekymring , når en person er tænker på at få en kosmetisk procedure . Mens almindelige sundhedstilstand også bør være en faktor , undertiden mennesker i helt godt helbred ikke får den kosmetiske kirurgi , at de gerne vil have , blot fordi kosmetisk kirurgi priserne er for høje for deres budget . Her er nogle måder at finde gode priser skønhedsoperation
1 .
Tal med din kosmetiske kirurg . Det er muligt, at hvis du kombinerer procedurer , vil du kunne få en rabat . Én gang i kirurgi er langt billigere end tre gange inden for kirurgi ! Kosmetisk kirurgi priser kan reduceres drastisk på denne måde .
2 .
anden måde at reducere kosmetisk kirurgi priser er en, jeg lige opdaget den anden dag . Da jeg spurgte min læge om Botox for at slippe af linjen mellem mine øjne , han fortalte mig, at det ville være en meget lille beløb, og at han ikke ville have mig til at skulle betale for et hætteglas bare for den lille smule af proceduren . Så han satte mig på en liste for at vente til en anden kvinde , der bruger næsten hele hætteglasset for at komme ind, så jeg kunne komme ind på samme tid og få resterne med rabat . Hvem skulle have troet ?

3 .
En anden mulighed for en bedre kosmetisk kirurgi priser bliver mere og populære i disse dage som lægelig behandling i andre lande fortsat forhånd . Det kaldes " medicinsk turisme ", og det gælder om at finde et godt anbefales klinik og betaler måske en tredjedel af , hvad du vil betale i USA .
4 .
Selvfølgelig kan du altid reducerer din kosmetisk kirurgi priser ved at optræde på en reality tv- show der beskæftiger sig med dette emne , men dette kan være en smule sværere at nå !


5 .
Se ressource afsnittet for en awesome bog om at se yngre , der beskæftiger sig med kosmetisk kirurgi og meget mere !

gode råd og advarsler


 • Kosmetisk kirurgi priser er vigtige, men sundhed er i endnu højere grad . Forskning din læge og klinik grundigt , før du har nogen procedurer gjort .
 • Hvis du har flere procedurerne gjort på én gang , være opmærksom på , at inddrivelsen tid kan tage længere tid .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------