Position: hotel888 > 3 >

hvordan man finder den humerus ( siger : hyoo - muh - rus ) side af kirurgi - nu ikke , at bare kildre dine sjove ben

  Under kirurgi og finde humor i den situation kan være . . . godt . . . ikke så sjovt , men jeg har lært gennem årene at have en følelse af humor om alt , at livet retter op er virkelig den bedste medicin , især når kirurgi er derude lurer på din horisont .
----- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --------
PS Humerus ( siger hyoo-muh-rus igen ) , er den lange knogle , der starter på din albue og går op til din skulder . Du får en sjov prikkende fornemmelse , når albueregionen er stødte imod humerus , også kendt som " kildrende dine sjove ben "

Du har brug for ! .
En konstant "under konstruktion" sans for humor
Et smil .
Tålmodighed ~ Vær en patient Patient med dig selv .


1 .
Laugh at reducere stress . . . Laugh at være lykkeligere . . . Laugh Gør maven Feel Better ! ~ Det er et faktum , at latter er stor medicin , men FDA behøver at studere det yderligere ! ( HA HA HA HA HA ) ~ Latter reducerer stress ved at sænke stress forårsager hormoner som kortisol , adrenalin ( adrenalin ) og dopamin . Disse er nøjagtig de samme hormoner , som øger i kroppen , når din læge fortæller dig , at du vil få brug for kirurgi . Dit sind begynder at dreje og dit stressniveau begynder at stige . Den første ting, jeg vil foreslå , er at begynde at le ! Så hurtigt som muligt !
2 .
Laugh og din læge vil Laugh med dig . . . Måske ! ~ Vær tålmodig med din læge . Efter at alle . . . han er bare praktiserer medicin
Hvis du er ved at forberede kirurgi eller kender nogen, der er så downloade denne gratis guide ! " Din Guide til mindre stressende Kirurgi " på http://www . prepareforsurgerynow. com . Det er fyldt med nyttige tips om at blive klar til nogen form for kirurgi .

3 .
Start med Giggles . . . ~ Fordelen ved latter på dit helbred er noget at spøge med overhovedet. I virkeligheden er der på kort og langsigtede fordele at høste af at have en god mave grin i ny og næ , med flere og flere videnskabelige beviser , der understøtter det gamle ordsprog " Latter er god medicin " .
Ifølge Mayo Clinic , latter på kort sigt kan stimulere kroppens organer , aktivere og lindre stress reaktioner , sooth spændinger og lindre mavesmerter .
i det lange løb det kan forbedre immunforsvaret , hjælpe med at lindre smerter og øge den personlige tilfredsstillelse. Latter kan " gøre light " af en dårlig situation , hvilket gør det lettere at bære .
Det var ikke nemt for en " alvorligt " seriøs person som mig til at lære at grine . Men til sidst . . . Jeg gjorde , og det føltes så godt . Jeg startede i det små med enkle fniser og arbejdede min måde op til fuld blæst mave griner !
Giv disse forslag en forsøge at hjælpe dig " får din latter -on " !
4 .
Erklær humor at være en del af dit liv ! ~ Inden vi går ind i kirurgi jeg erklærede , at jeg ville grine mere ofte end ikke , og prøve at finde humor i absolut alt . Du kan også ! Så gentag efter mig . . . " Jeg vil nu erklære at grine mindst en gang om dagen . Selv om jeg er nødt til at lave sjove ansigter på mig selv i spejlet , indtil jeg fnise ! ( Må ikke grine-det virkelig fungerer . )
5

Tænk positivt . ! ~ Der er et ordsprog : "Hvis du ikke kan lide den måde, tingene er , ændre den måde , du tænker om dem . " Vores tanker tilhører os . Derfor kan du ændre dem når som helst øjebliks varsel . Af dig at tage ansvaret for dine tanker , vil dette ikke muligt for dem at tage dig over og vende dig mod negativ tænkning . Omgiv dig med positive tænkende mennesker , bøger og film .
6 .
Hørt noget godt Knock-Knock jokes sidst ? ~ Bedre endnu , begynder at fortælle nogle til andre . Hvad med nogle sjove en liners . Pick-up en joke bog fra boghandleren eller biblioteket og blive en komiker . Grine og hele verden vil grine med dig .
Cry og måske vil lægen ordinere nogle rigtig gode føle sig godt tilpas stoffer!

gode råd og advarsler


 • at opsummere ! -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------
 • Laugh at reducere stress
 • Laugh at være lykkeligere
 • Laugh til at gøre din mave føler sig bedre
 • Start lille med Giggles
 • fastslås humor at være en del af dit liv
 • Tænk positivt
 • fortælle vittigheder
 • ------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------
 • EN SUND ADVARSEL . . .
 • ----------------------------------------- -------------------------------------------------- ---------------
 • Latter bare kan være smitsom !
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------