Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan afgøre, om vægttab kirurgi er den rette for dig

   Tænker vægttab kirurgi ? Du er sandsynligvis bekymrede over risikoen for vægttab kirurgi . Men sygelig fedme , udgør også risici. Sygelig fedme er et alvorligt sundhedsproblem lidelse , der øger en persons risiko for at udvikle kræft , hjertesygdomme og diabetes . Sygelig fedme ofte bringer på følelsesmæssige risici. At finde et godt job , få nye venner , og manøvrering gennem offentlige steder kan være følelsesmæssigt forurolige for en person, der lider af sygelig fedme . Hvis alle de sædvanlige kost og motion programmer har svigtet dig , så er det tid til at beslutte , om vægttab kirurgi er den rigtige løsning .
1 .
det første hvor meget vægt har du virkelig brug for at tabe for at være sund ? Hvis du ikke har været at se en læge, da du har fået den ekstra vægt , som nu er et godt tidspunkt at gå til en sundheds- check- up . Hvis du kender din vægt , kan du fortælle om det er i sygelig fedme området ved at finde ud af din body mass index ( BMI ) . Et link til en online- body mass index lommeregner kan findes i indtægter. At kvalificere sig til vægttab kirurgi , bør din BMI være på mindst 40 . En undtagelse til denne regel er, hvis du har alvorlige helbredsmæssige tilstand relateret til overvægt .
2 .
Vægttab kirurgi , også kaldet fedmekirurgi , bringer en risiko for død . En ud af 200 patienter dør , enten medens på operationsbordet eller fra komplikationer senere efter operationen . Før du siger nej til vægttab kirurgi , så husk , at enhver form for kirurgi vil være mere risikobetonede for dem med sygelig fedme .

3 .
Omkring 5 % af vægttab kirurgi patienter gå igennem alt det besvær kun at vinde alle de pounds tilbage senere. Endnu flere vil få i det mindste nogle af vægten tilbage . Vægttab kirurgi er ikke en kur-alle for en dårlig kost eller inaktivitet . Du har stadig brug for at spise en sund kost og motion regelmæssigt for at tabe sig og holde det ud . Er du villig til at gøre dette engagement? Og hvis ja, hvorfor er du ikke diæt og motion lige nu ?
4 .
Hvis du er indstillet på at give vægttab kirurgi en prøve , skal du overveje valg . Du kan have gastrisk bypass-operation eller gastrisk banding . Der findes forskellige teknikker til at gøre gastrisk bypass-operation , og din kirurg vil forklare fordele og ulemper ved hver . Med gastrisk banding ( almindeligvis omtalt som en " lap band " ) , er tålmodig opsving hurtigere, men vægttab er betydeligt langsommere . Det pounds , at en gastrisk bypass patient typisk taber på et år kan tage fem år at tabe med gastrisk banding . Tal med en diætist bekendt med virkningerne af disse vægttab kirurgi for at få et klarere billede af , hvad de kan forvente efter at have fedmekirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------