Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan forberede sig på kirurgi ( alle ikke-medicinske ting)

  Så du har kirurgi planlagt , og lægen fortalte dig, hvor længe tilbagebetalingen skulle være, og hvad du absolut kan og ikke kan. Men er det ikke der er meget mere at tænke over . Hvis du vil være begrænset til at løfte 15 £ . , som gør en stor indvirkning på dag til dag ting omkring det hus, du normalt ikke engang tænke på . Læs nedenfor for at finde ud af ting , du kan gøre for at gøre din opsving lettere
1 .
Hold dig sund før operation . Hvis du kan holde motion niveauer op og få masser af C-vitamin , fordi det sidste, du ønsker , er at kæmpe for en kold mens du prøver at komme sig.
2 .
Plan for at rense dit hus grundigt dagen før operationen . Eller har en dyb rengøring i weekenden før og røre op dagen før , hvis din tidsplan virker bedre til det. Hvem ønsker at tilbringe en masse tid i en rodet hus . Plus at du ikke kommer til at føle sig som at gøre det i lang tid .

3 .
Gå på biblioteket og tjekke mange bøger . Du vil få en masse ned tid til at læse . Også se på, lydbøger på CD eller andre formater , hvis det er mere din stil ellers vil du ikke være i stand til nemt at læse . Selvfølgelig skal du sørge for levering af film er så god som godt. Hvis du gør ser en masse film kan det være på tide at begynde Netflicks. com eller rekruttere en ven til at køre frem og tilbage til en Redbox .
4 .
Gå til købmanden og bestanden op . Selvfølgelig ikke over gøre friske fødevarer , men hovedparten af hæfteklammer , som du normalt går igennem . Find en ven , der kan få nye forsyninger dine friske frugter og grøntsager , hvis du vil være nede mere end en uge .
5 .

Hvis du mobiliteten bliver begrænset sikre, at du nemt kan få adgang til ting, du får brug for mest i køkkenet . Som kan betyde at hæve eller sænke elementer for at gøre nå lettere . For eksempel kunne jeg ikke bøje sig ned , så jeg har ikke sat noget i den nederste skuffe i køleskabet og lad et par gryder og pan på disken , så jeg ikke behøvede at bukke sig ned til GE dem .
6 .
Tjek din garderobe . Har du masser af rare tøj . Hvis din operation er om vinteren , sørg for at have sveder og sweatshirts . I løbet af sommeren lige behagelig T 's og løstsiddende shorts skulle være godt .
7 .
Hvis du ikke ejer en bærbar computer eller har adgang til en tænke over , hvor meget du bruger internettet og overveje, om tiden nu er inde til at få en . Det gør det rart at have adgang fra sengen , sofaen , eller hvor du tilbringer størstedelen af din tid .

gode råd og advarsler


 • Sørg for at du følger Lægerne råd om begrænsning af aktivitet . Ja , kan du være i stand til at gøre ting , men ved at gøre dem , du vil forlænge healing som bare gør nyttiggørelse længere , noget du ikke vil .
 • Lyt til din krop , og det vil hjælpe dig helbrede hurtigere . For eksempel hvis du er træt , tager en lur , vil du blive sove meget mere end normalt .
 • Hvis en receptpligtig medicin ikke ud til at virke , ringe til din læge og lad ham /hende vide , hvad der foregår , og hvis ændringerne kan foretages . De vil påtage sig det fungerer fint , hvis de ikke hører andet .
 • Tag receptpligtig medicin kun som foreskrevet . Din lægerne ved bedst om, hvor meget du skal tage .
 • Vær forsigtig med at skifte til håndkøb narkotika samt stoffer som Advil kan fortynde dit blod og må ikke være godt for inddrivelse . Altid at spørge din læge, før du skifter medicin .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------