Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan komme sig fra retina kirurgi

  En dag kan du opleve en pludselig ændring i dit syn . Som om et gardin er faldet ned og dækkede en del af dit syn . Hvis dette sker , skal du se din øjenlæge omgående . Du har måske en revet nethinden . Hvis du gør det, vil du have kirurgi straks . Operationen er den nemme del . Det er opsving, er vanskelig. Jeg vil give dig nogle tips til at gøre inddrivelse mere behageligt

Du skal bruge: .
Bøger på CD nu!En stor pude .
Tålmodighed .


1 .

Du vil blive bedt om at ligge på den ene side eller nedad i 21 timer om dagen i 1 eller 2 uger. Det er meget vigtigt at følge denne instruktion .
2 .
Det vil gøre ondt at bevæge dine øjne og lys vil være smertefuldt at dine øjne . Så mørkere dit soveværelse og få en CD eller MP3 -afspiller . Hvis du leje nogle bøger fra biblioteket dette vil give dig noget at gøre , mens liggende til at inddrive fra kirurgi .
3 .
kan være nødvendigt at få nogle husstand hjælp . Du vil ikke være i stand til at opfange noget vejer mere end 15 pounds i 6 måneder. Det er derfor, du får brug for tålmodighed . Hvis du følger alle instruktionerne , du vil være i stand til at inddrive den vision i øjet .

gode råd og advarsler


 • Følg altid alle lægens anvisninger for genopretning.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------