Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan komme ud af en total abdominal hysterektomi ... og leve lykkeligt nogensinde efter

   For de fleste kvinder rædselshistorie er allerede boet , hvis de har at gøre med svær krampe , langsigtet blødning , fæle PMS og infertilitet problemer . Min historie er ikke anderledes , efter blot et par måneder flytter til en ny stat , 19 i min svigerforældre kom til jul . Jeg kunne stoppe lige der , og de fleste mennesker ville sige, at det var rædselshistorie men mine virkelig begynder en måned eller så efter at de alle tilbage. Langsigtet blødninger var ikke noget nyt for mig , men efter en måneds værd Jeg besluttede jeg skulle gå til lægen . Som du måske ved , at få i se en læge som en ny patient er undertiden stille svært. Jeg var nødt til at vente endnu en måned , mens du stadig på min cyklus . Jeg begyndte at få smerter i brystet og åndedrætsbesvær . Jeg endte med at gå til ER og fik to pints af blod . En hysterektomi var ser temmelig god på trods af efterveerne , der ville følge . Nu , et år og en halv senere efter min hysterektomi , jeg lever lykkeligt nogensinde efter , så kan du . . .

Du skal bruge: .
kold pack
hysterektomi litteratur .


1 .

Din ægtefælle , familie og venner skal hjælpe dig . Har en ven eller slægtning bor i en uge for at hjælpe især hvis du har børn . Din mave bliver hævede og ømme så bare lægge sig tilbage og nyde at være off dine fødder fra at gøre husarbejde . En kold pack på maven , vil hjælpe med hævelse i løbet af denne tid af hvile . Uanset om dit sind føles hvile eller ej , bør du give din krop tid til at helbrede ved at hvile så meget som du kan eller helbredelse kan være forlænget med komplikationer .
2 .
Motion er smertefuldt , men i høj grad er nødvendig for at bidrage til at fremskynde helingsprocessen . Jeg mener ikke gå til gymnastik og laver crunches eller kører en mile . Ved første bare et par meter til badeværelset vil være forfærdelige nok . Ind imellem hviletider , bør du gøre længere ture fra den ene ende af huset til den anden , så ofte du har lyst til det . Efter en uge eller deromkring , kan meget let hus arbejde skal gøres .
3 .
Smerte er for visse efter en hysterektomi . Især når din mand sætter din 18 måneder gamle søn på toppen af sygehuset tabellen for at sige " hej "på hans mor og bordet kommer brasende ned på din mave , fordi den jernbanetransport af din seng ramte ned-knappen på bordet . Selv de yngste barn kan forstå boo-boo 's ondt . Konstant minde dine børn og din ægtefælle , mor har en boo-boo og ikke at hoppe på dig . Du kan også vil have din ægtefælle til at sove andre steder , hvor hvis han kaster meget rundt om natten .

4 .
Uanset om du har holdt dine æggestokke eller du ikke kan opleve kirurgiske overgangsalderen . Komplet med hedeture , træthed , gråd , søvnapnø , crawly hud og jeg kunne blive ved , men du får point . Jeg fandt mange glade steder såsom at lægge mit hoved i fryseren , is-kolde brusebade , A /C ved sub nul og spise masser af is . Husk, at kirurgisk overgangsalderen i sidste ende vil stilne af efter et par måneder, hvor dine hormoner vende tilbage til normal . Hvis du af en eller anden grund du stadig har alvorlige problemer tale med din læge om hormonbehandling. Men hvis du kan leve uden det gøre det , især hvis din mor eller bedstemor har haft brystkræft .
5 .
Den manglende intimitet kan forårsage depression ikke kun for dig , men for din ægtefælle . Husk, at din operation ikke har været en picnic for ham heller . Som det gamle ordsprog siger , " at komme tilbage på hesten " , men kun efter din læge siger det ok skal du gøre det . Efter mange år for at blive afbrudt af en uønsket " besøgende " dette vil være en ny og spændende eventyr for dig og din ægtefælle .
6 .

Selv med den vidunderlige støtte fra din ægtefælle , Det vil også hjælpe, hvis du kender andre, der har haft en hysterektomi . Må ikke begrave din frygt . Det vil gøre processen meget mindre skræmmende efter at have talt med erfarne familie og venner om din frygt . Spørg dem spørgsmål til at sætte dit sind på lethed . Deltage i en støttegruppe og læse alt om det . En stor en til at overveje findes on-line på www . hystersisters. com .
7 .
De første par måneder vil være vanskeligt , men at få til at gøre vognen-hjul forbi Tampax øen vil være det værd !
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------