Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan kvalificere sig til gastrisk bypass operation

  Gastric bypass kirurgi er fedmekirurgi , der gør maven mindre, og viderestiller tarmen , så maden passerer gennem fordøjelseskanalen hurtigere . Denne type vægttab kirurgi reducerer mængden af mad en person kan forbruge på én gang , og dermed mængden af kalorier kroppen kan optage . Gastric Bypass operation resulterer i betydelige vægttab over en periode på flere måneder eller år , afhængigt af, hvordan overvægtige en person er at starte med
1 .
Ikke alle overvægtige person er en kandidat til Gastric Bypass operation . Potentielle ansøgere skal have et body mass index ( BMI ) på 35 eller højere og har medfølgende betingelser direkte relateret til fedme , herunder diabetes , højt blodtryk , højt kolesteroltal , gigt , hjertesygdomme eller søvnapnø .
2 .
Personer med en BMI på 40 eller højere , straks kvalificere sig til gastrisk bypass-operation , selv uden at nogen af de ovennævnte betingelser .

3 .
Hvis din personlige , sociale , faglige eller følelsesmæssige liv lider på grund af fedme , kan du også være en kandidat til gastrisk bypass operation . Eksempler kan nævnes en hyppigt rejsende , der er forpligtet til at købe to flysæder på grund af sin størrelse , eller taxachauffør , der har problemer med montering i køretøjet .
4 .
Desværre sygeligt og supermorbidly fede ikke opfylder kriterierne for gastrisk bypass operation . Sygeligt overvægtige individer er disponeret for mere medicinske komplikationer på grund af deres størrelse og kropsfedt procent , og medicinske faciliteter kan ofte ikke rumme dem baseret på deres størrelse . For eksempel er sengene ikke en passende størrelse til at rumme dem , kan medicinsk og kirurgisk udstyr ikke har plads til deres størrelse , osv. I tilfælde af sygelig fedme , er patienten som regel kontrolleres ind på et hospital og placeret på en diæt og motion regime indtil han taber nok vægt til at kvalificere sig til operationen.
5 .

Inden godkendt for gastrisk bypass-operation , skal en kandidat gennemgå en psykiatrisk vurdering , stress test , se en hjertespecialist , en pulmonologist , og en ernæringsekspert. Alle medicinske personale skal være enige om , at kandidaten er egnet til kirurgi .

gode råd og advarsler


 • Forsikring kan dække dit gastrisk bypass operation . Check med dit forsikringsselskab for at se, om du har dækning .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------