Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan være en organdonor for en nyretransplantation

   Organdonation er en meget uselvisk handling og en, der kan give liv og håb til nogen der har behov for et organ . Hvis du ønsker at donere nyrer til nogen , her er nogle trin for at følge , når du forbereder at være organdonor for en nyretransplantation patient
1 .
Sørg for at dit familie ved, at du donerer en nyre og samle venner og familie , der vil støtte dig under donation processen . Husk, at det er naturligt for nogle familiemedlemmer, der skal ængstelige du bliver en levende organdonor .
2 .
Gør finansielle arrangementer i god tid . Ofte dem, der er donere organer kan få udgifter til lægebehandling givet afkald på påskønnelse for deres handling for velgørenhed . Spørg din lokale hospital og forsikring udbyder om nyretransplantation .

3 .
Før et levende donor kan donere en nyre , skal en læge kontrollere , at du og dine nyrer er sunde nok til operation . Spørg din læge , hvilke typer af fødevarer , du skal spise eller undgå . Du skal måske sættes på en speciel diæt , før du kan donere til en nyrepatient . Undgå alkohol og drikke masser af vand .
4 .
Få en moderat mængde motion før operationen , så din krop vil komme hurtigere efter organdonation kirurgi . Når du har operationen vil du rådes til ikke at gøre nogen abdominal øvelser .
5 .

Make post-operative forberedelser til dit hjem , så du kan gendanne mere komfortabelt efter donere din nyre . Har en ven eller et familiemedlem omarrangere dit hjem , så du ikke behøver at over anstrenge dig , når du kommer ind i kabinetter , kommer i skuffer eller bade .
6 .
Make arbejde derhjemme aftaler med din arbejdsgiver . Efter donere et organ for en nyretransplantation , vil du har brug for tid fri fra arbejde . Se hvad du kan gøre derhjemme , så du ikke mister for meget løn .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------