Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan vide , hvad du skal ikke tage til hospitalet , når der opereret

   Nogle ting er bedre derhjemme , især hvis du er ved at forberede for kirurgi . Ikke at skulle bekymre sig om , hvad der kan gå tabt på sygehuset , vil efterlade dig med mere ro i sindet , så du kan helt fokusere på dine healing
1 .
Mad og Drikke ~
Chancerne er gode , at du vil være på en læge-bestilt kost for et par dage efter operationen . Alle dine kostbehov vil komme fra hospitalet cafeteriet . Det er ikke ligefrem krydrede , men du bliver nødt til at spise , at kosten og at kosten alene , så ikke gider at samle dine foretrukne fødevarer og drikkevarer til dit sygehusophold . Udover det, vil du ikke have nogen bekvemmeligheder såsom et køleskab , mikroovn , eller dåseåbner i din opvågningsstuen .
2 .
Beklædning ~
Når du føler dig syg hjemme , det hjælper altid at sætte på din comfy flannel pyjamas , wrap op i din silke kåbe , og gå rundt i din fuzzy hjemmesko . Og du ved , at der på hospitalet , du vil være iført en tynd kjole , der er for stor og blinker din bageste når du går . Du kan blive fristet til at pakke din go-to lounging omkring dragt . Men på hospitalet, risikerer du at miste eller endda ødelægger dem eftertragtede komfort jammies . Lad dem derhjemme og ser frem til at bære dem, når du kommer hjem .

3 .
Nice Sengetøj ~
Lad os se det i øjnene , hospitaler , ikke nøjagtigt praler om deres høj- trådantal plader eller plys puder . Og medmindre ark på hospitalssengen er mindst 500- trådantal og pude under dit hoved er lavet af hukommelse skum , kan du finde det svært at sove . Du tror at du kan få det bedre , endnu mere rekuperativ hvile , hvis du tager nogle af dine egne kvalitet sengetøj . Jeg vil ikke anbefale at du gør . Ligesom tøj, sengetøj tilbøjelige til at få tabt eller ødelagt , mens du er ved at komme på hospitalet . Hvis du absolut ikke kan falde i søvn på disse hospital sengetøj , kan sygeplejersken altid give dig noget for at hjælpe dig sove . Men hvis du ligesom mig , og ønsker at tage så lidt medicin som muligt , kan du opleve, at en sund maskine ( en , der producerer lyd af havets bølger , natten fårekyllinger , osv. ) kan hjælpe lulle dig ind i en mere afslappende fredelig søvn , selv mens du lyver for dem minus100 tråd-count linned .
4 .
Duftlys eller Luftfrisker ~

Aromaterapi er effektiv til at lempe dig i den rigtige stemning og ramme i sindet til at fremskynde heling . Flimrende flammer af stearinlys alene kan skabe en atmosfære af fred og afslapning . Og ville noget bedre sanitære endnu foruroligende lugt af hospital værelser . Men , belysning lys og dug rummet med Febreeze er ikke den bedste ideer til to grunde . For én , duften at behager du kan blive syg anden . Selv når du er i et privat rum, kan duften svæver hele korridorer og ind i anden patient værelser . Og to , visse produkter , der ændrer luften kan forårsage komplikationer for andre inddrive patienter , især dem med sygdomme som astma .
5 .

Smykker ~
smykker bør aldrig blive taget til hospitalet , og dette inkluderer dit bryllup sæt . Før operationen vil du blive bedt om at tage det ud , det hele . Det er det tidspunkt, hvor smykker kan gå tabt eller endda stjålet . ( Trist , men sandt , smykker ofte ikke får stjålet på hospitalet . ) Spar besværet og bekymre sig ved at lade alle dine smykker derhjemme, hvor det vil være i god behold. Husk , du er på hospitalet for at helbrede , ikke være en Fashionista .
6 .
kreditkort eller kontanter ~
Der er ikke én ting, du har brug for at købe på hospitalet . Din mad , værelse , og stuepige service er inkluderet i denne kæmpe regning i slutningen af dit ophold . Ligesom smykker . . . kontanter , kredit-og betalingskort er let stjålet eller tabt , mens på hospitalet . Du ønsker ikke at forlade hospitalet med færre penge , end du kom ind med eller endnu værre , en stjålet identitet . Så forlader pengepung og tegnebogen hjemme .
7 .
Work -relaterede emner ~
mobiltelefoner, bærbare computere, dokumentmapper , og alt andet relateret til arbejde , bør efterlades på . . . ja , arbejde . På hospitalet , fokus på din opsving . Du kan fokusere på dine arbejdsopgaver senere , når du vender tilbage til kontoret . Understreger over arbejdsrelaterede emner ville kun forstyrre din hvile og ro og forhindre din helbredelse . Gem arbejdet for , når du er tilbage i tip-top form og kan virkelig få tingene gjort .

8 .
A skal tage på hospitalet er din " fred i sindet " ved ikke at skulle bekymre sig om de punkter , der er nævnt her . Hvis du følger disse trin , kan du nøjes med at fokusere på din healing og ikke behøver at bekymre dig om din dyrebare tilhører . Det er trods alt ikke, at grunden til du går ind på hospitalet i første omgang-til at helbrede, ikke sandt? Tro mig , vil du aldrig glip af nogen af disse genstande , og de vil være venter på dig på samme måde som du forlod dem , når du kommer hjem .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------