Position: hotel888 > 3 >

hvordan man vælger brækket kraveben behandling

  Oplev alle dine muligheder ! Broken collarbones ( Kravebenene ) er overraskende fælles , på det rigtige vinkel på effekt, er de djævelsk nemme at snap . Heldigvis er en af de hurtigste ben til at helbrede og behøver ikke et støbt , så de er en cinch at helbrede , ikke sandt? ? Faktisk kan bryde din kraveben har skadelige langsigtede virkninger , så læser op på alle dine behandlingsmuligheder er et vigtigt første skridt til en komplikation-fri fremtid . De fleste læger blot sende dig hjem med en slynge , så det er op til dig at gøre forskningen til at få dine ben helbredt højre .

Du skal bruge:
X-ray af kraveben


1
-X-RAY-Få dine hænder på en x-ray på din . kraveben . Tag en mobiltelefon billede af din x-ray på sygehuset eller ortopædisk klinik , hvis du er nødt til at

2
-. TYPE AF BRUD-Hvilken slags brud har du ? En hårgrænse fraktur lige har en revne i knoglen , og knoglen er stadig i ét stykke . Et simpelt brud er , hvor knoglen er i to og kun to stykker . En multipel fraktur har knoglen i mere end to stykker . Et sammensat brud er , hvor et stykke af knoglen brød igennem huden på et tidspunkt . (Bemærk , at knoglen ofte reenters kroppen efter piercing i huden , så se efter en punktering eller skåret i pausen site . )
3
-. SLING-Vil en slynge arbejde for dig ? Slynger arbejder meget godt sammen med hårgrænsen knoglebrud , moderat godt for ukomplicerede brud med lidt overlapning af stykkerne , dårligt for flere brud , og må IKKE bruges til sammensatte frakturer ( som der er stor chance knoglen blev forurenet og behov kirurgisk rengøring . ) Hvis du har en sammensat fraktur , gå til trin 7 . .
4

-tal-of -8 Brace-Hvis du overvejer en slynge , også overveje figur af -8 bandage , show på venstre , især hvis : ( 1 ) Din pause er frisk-helst mindre end en uge gammel (2) Din levebrød afhænger manuel arbejdskraft eller fysisk udnyttelse af skulderen på siden af din fraktur ( 3 ) Kirurgi er uønsket på grund af den økonomiske byrde. Det er bedst at tvinge din kravebenet ind i en godt afstemt holdning , og selvom det er mindre behageligt , kan det være det værd
5
-. 6 ugers behandling-Hvis du vælger enten sejlet eller figur -of -8 bandage , bruge det konsekvent i mindst seks uger, og undgå bevægelser eller løft , som forårsager smerte eller bevæge sig hen albuen ud væk fra din side . Slutter behandling tidligt kan forårsage ufuldstændig heling og kroniske smerter . Nyd deling vide blikke og smil med alle de fremmede du møder på krykker /i en slynge /støbt i løbet af denne periode
6
-. OPFØLGNING-Retur til en læge for at få follow- up x-stråler på din kraveben . Hvis det helet i et dejligt , afstemt holdning , congrats ! Du er heldig ! Spring til trin 9 for afvænning . Hvis kraveben helet , men de to ender af knoglen er overlappende , især hvis mere end 1 /2 " , skal du gå til næste trin . Også , hvis de to ender af knoglen helede dårligt eller slet ikke ( " splittelse "eller " malunion " af knoglen ) gå til det næste trin

7
.-- KIRURGI-Det er tid til at tale kirurgi Der er to hovedtyper af kirurgi : en plade skruet fast på knoglerne ( især for flere frakturer) eller en nål indsat på langs i knoglen (især for ukomplicerede brud ( det samme, hvis det er sammensat . ) . ) Pladen behandling er mere almindelig , men skaber en meget længere og mere synlig ar . Hvis dit levebrød afhænger dit udseende ( model /skuespiller /skuespillerinde /guldgraver ) anbefales det du bruger PIN-metoden .
8
-. POST-OP-Efter operationen holde armen i en slynge i flere uger . Selv som hævelse og smerte falde , så prøv at baby din kraveben , og en fuldstændig og fuld genopretning vil bidrage til at sikre en smertefri lang sigt . Følg din læges ordrer , dine ben skal være fuldt helbredt efter 12 uger på de fleste, men vil du være i stand til at langsomt øge aktiviteten starter hurtigt efter operationen
9
-REHAB-. Efter din lange opsving , din styrke og vifte af bevægelse i den gældende arm er faldet betydeligt . Find en Gradvis rehabiliteringsprogram , der passer dig ( enten via din læge eller online . ) Et grundlæggende Rehab rutine for at få dig i gang er angivet under ressourcer .

gode råd og advarsler


 • For ikke-sammensatte brud , er det normalt betale sig at først prøve at bruge en slynge eller figur -of-8 bandage først da det er ekstremt billigt ~ ($ 20 ) i forhold til kirurgi ~ ( $ 2. 000-$ 20. 000) og kirurgi kan gøres med succes lige år nede ad vejen . For de bedste resultater , dog søger behandling straks .
 • På grund af den farlige risici for infektion, frakturer sammensatte næsten altid behov for kirurgi .
 • For friske enkel og multiple frakturer i hvilken ende af knoglen overlapning lidt i stedet for at blive tilpasset det er meget opmuntrende, at du bruger " tal-of -8 " bandage vist i trin 4 . Tallet -of -8 bandage er langt mindre komfortabel end en slynge , men med god grund : slynger tilskynde krum kropsholdning og bruddet heler med knogler overlappende i stedet for hinanden. På kort sigt er dette mere behageligt , men på længere sigt kan det medføre alvorlige kroniske smerter som følge forkortet kravebenet skaber mange andre skelet ubalancer . Med en hurtig indsats , bandage et tal -of -8 kan give dig kirurgi kvalitet tilpasning i knoglen ved at tvinge dig selv til at sidde med dine skuldre tilbage og kraveben i fuld længde
 • Husk : . hvis du ikke har råd til kirurgi Det er MEGET anbefales , at du bruger en figur -of -8 rem i stedet for en slynge til de bedste livslang resultater .
 • Hvis du har mistet nogle følelser i din hud i det område af pausen på grund af operation eller andre milde nerveskader , genopbygge blødt væv i det område, nøgleben gennem rimelige styrketræning rutiner , når din knogle er helet . Dette vil bringe ekstra blodtilførslen til området og medvirke til genopbygningen af områdets følenerver , som i de fleste tilfælde er helt repareres i 12-18 måneder .
 • Din læge kan ikke engang nævne kirurgi som en mulighed , medmindre der er en sammensat brud , men operation er ved at blive en mere og mere accepteret mulighed som den langsigtede fordele er væsentlige ( se ressourcer til interessant undersøgelse ) . Du kan få brug for at rejse ud af din region for at finde en ortopædkirurg kompetent i denne operation .
 • Hvis du vælger pin operation, vil din kirurg sandsynligvis anbefale forlader pin i evigt som det er svært at hente og meget diskret .
 • Hvis du vælger pladen og skruer kirurgi , kan du lade din tallerken i eller har en anden kirurgi ( billigere ) at få det fjernet . Hvis du har en let ramme, kan pladen få området til at blive mørt og det anbefales at have pladen fjernet omkring et år senere . Vær opmærksom på at fjerne pladen kræver skrue flere skruer og der er en lille chance for nøgleben re-breaking på et skruehullet , inden det igen heler . Jeg kender det fra personlige erfaringer og var nødt til at gentage operationen processen som følge heraf. Alligevel kan jeg ikke fortryder mit valg at fortsætte kirurgisk indgreb .
 • Da de fleste mennesker har ikke en medscape. com login , vil jeg give afgørende uddrag fra undersøgelsen er anført under ressourcer . " Der har været undersøgelser rapportering en høj utilfredshed sats med resultaterne af den nonoperative behandling af nøgleben frakturer . [ 1,2 ] Derudover har der været fremskridt i optagelsen af nøgleben frakturer , herunder anatomiske precontoured plader , sikningsplader , og intramedullære stænger . Som en følge heraf har der været en fornyet interesse for fastsættelse af nøgleben brud med henblik på at give mulighed for hurtig tilbagevenden til aktiviteter og til at opnå højere patienternes tilfredshed . . . . Undersøgelsen forfattere sammenlignet patientorienterede resultater scores efter nonoperative vs operativ behandling af fordrevne midshaft nøgleben knoglebrud . Patienterne blev randomiseret gennem en forseglet kuvert . Nonoperative behandling var med en slynge . Sejlet var fortsat indtil patienternes symptomer forsvandt . Den udløsende patienter blev behandlet med åben reduktion og intern fiksering med små fragment plader og skruer . . . . Komplikationer i nonoperative gruppe omfattede en patient med refleks sympatiske dystrofi , 2 med symptomatisk malunions , og 6 patienter med nonunions kræver åben reduktion intern fiksering . I den dispositive gruppen klagede 2 patienter plade irritation og 1 patient havde en sen sår spaltedannelse. I undersøgelsen Forfatterne konkluderede, at operativ behandling er fastsat statistisk signifikant klinisk og funktionel forbedring i forhold til nonoperative behandling af fordrevne midshaft nøgleben knoglebrud . "
 • Jeg er ikke en læge og mit råd skal ikke behandles , som om jeg var en . Brug denne rådgivning på egen risiko . Ved at bruge nogen af mine anbefalinger , forstår du , at mine kvalifikationer helt er begrænset til følgende : Jeg har brudt mit kraveben to gange har forsøgt at helbrede min kraveben ved hjælp af en slynge en gang , havde to operationer hver med henblik på at indsætte en plade i min kraveben , havde en operation for at fjerne en tallerken fra min kraveben , og har haft utallige røntgenbilleder taget og drøftes grundigt på min væld af lægebesøg .
 • En kraveben , som ikke heler godt eller helt på egen hånd , er ofte overladt "som er " men på lang sigt vil det sandsynligvis medføre ryg og skulder problemer, da det vil gøre din krop asymmetrisk .
 • Gør en Google Image Search for " kravebenet fraktur "og andre relaterede termer kan bringe nogle grove billeder . . . pas på ! : )
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------