Position: hotel888 > 3 >

hvordan skødet band kirurgi påvirke appetit ?

  

Hvad er en Lap Band


En laparoskopisk justerbar gastrisk band , også kaldet en lap band , er indopereret . ? ring, der binder den øverste del af maven med henblik på at mindske appetit og anstifte vægttab . Skødet band kirurgi er en af de mere populære typer af fedmekirurgi ( kirurgi til behandling af fedme ) , men alligevel , det er en procedure, der kun bør anvendes som en sidste udvej . De fleste læger vil kun udføre kirurgi på overvægtige patienter med et body mass index på omkring 40 eller derover , der har prøvet og fejlet på andre vægttab metoder såsom diæt og motion . Visse betingelser vil ofte gøre en kandidat ubrugeligt , såsom narkotikaafhængighed , psykiske problemer eller allergiske reaktioner på skødet bandet .

Lap Band Funktion


Lap band kirurgi er populært , fordi det er en affektiv måde at reducere appetitten uden skære maven selv . I proceduren , er et band cinched omkring den øverste del af maven , hvilket skaber en lille lomme over maven , og en begrænset mængde plads til mad til at rejse fra lommen i resten af maven , hvor det vil blive fordøjet . Når en person med en lap band æder , dette lille lomme fylder meget hurtigere, end hele deres mave ville , men da strømmen af fødevarer i maven er begrænset af bandet , vil personen føle sig fuldt ud , efter at lommen er fyldt med mad . Dette gør det muligt for folk at stoppe med at spise efter indtagelse af mindre mad , fordi det tricks deres hjerne til at tro, at de er fulde .

resultater og fordele


Lap band kirurgi er normalt meget effektivt til at reducere appetitten og anstiftelse vægttab . Patienter normalt miste op til et pund om ugen efter operationen , og nogle gange mere , afhængig af deres niveau for fysisk aktivitet . Der er nogle negative bivirkninger , såsom band afvigelser , erosion , eller udvikling af mavesår , men operation har også været forbundet med lavere depression og bedre søvn . Måske den største fordel af skødet band kirurgi er , at det er helt let og reversibel-bandet kan simpelthen blive klippet ud og fjernet den, hvis dens skaber problemer , eller hvis patienten har nået deres mål, vægt , selv forlader bandet i kan hjælpe forhindre en tilbagevenden tilbage til vægtøgning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------