Position: hotel888 > 3 >

lap - band kirurgi fordele og ulemper

   Lap-band kirurgi er den mindst invasive form for type fedmekirurgi til rådighed. Fedmekirurgi bruges til at fremme vægttab ved at ændre og reducere størrelsen på maven . Hvis du overvejer at få lap-band kirurgi , forståelse af fordele og ulemper ved den fremgangsmåde vil hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning

Funktion


Den skødet båndet er en oppustelig ring , der er placeret omkring maven under laprascopic operation , hvilket skaber en lille pose øverst i maven , der vil holde mad . Under operationen , er små nedskæringer placeret i flere områder af din mave . Gennem disse nedskæringer , laprascopic instrumenter og lap bandet er indsat , hvilket eliminerer behovet for en større kirurgisk indgreb .

På grund af størrelsen på din mave er nu mindre , vil du være i stand til at spise mindre og vil føle sig fuldstændig efter at have spist en lille måltid . Posen også forsinker frigivelsen af fødevarer til resten af fordøjelsessystemet , hvilket betyder, at du ikke vil føle sulten snart igen efter at have spist .

funktioner


Lap-band kirurgi kræver ikke beskæring eller hæftning af mave , som gør andre former for fedmekirurgi , og dermed reducere forekomsten af post-kirurgi komplikationer . Fordi der er et minimum af skæring, vil du have færre smerter med denne type fedmekirurgi . Lap-band kirurgi ikke permanent ændrer maven eller bypass tarmene, og der er derfor færre fordøjelsessystemet-system komplikationer indberettet .

Den vigtigste fordel ved lap-band metode er evnen til at justere Bandet er nødvendigt . Under operationen vil en adgang havn placeres under huden , som vil give lap bandet skal justeres i fremtiden . Din læge vil være i stand til at tilføje eller fjerne saltvand fra skødet bandet ved at stikke en tynd nål ind i porten , som en del af en ambulant procedure . Hvis du ikke taber nok vægt , kan ekstra saltvand være tilsat for at gøre bandet strammere . Hvis skødet bandet er for stram , kan det løsnes ved at fjerne nogle af de saltopløsning .

Overvejelser


Komplikationer kan forekomme med lap-band kirurgi , selv om patienter , der vælger at have denne type kirurgi erfaring langt færre problemer end dem, der har andre former for fedmekirurgi . I dagene efter operationen oplever mange patienter kvalme , opkastning eller diarré . I de fleste tilfælde kan disse problemer løses ved at ændre inflation i skødet band . Andre almindelige problemer omfatter forstoppelse , gas eller refluks .

Over tid kan skødet band slip , så posen for at forstørre . Hvis dette sker, kan en procedure være nødvendigt at flytte skød bandet . Ulceration eller erosion af båndet i maven kan forekomme , og der er chance for en blokering , der udgør mellem de to dele af maven . Hvis disse problemer opstår , skal bandet fjernes . I en lille procentdel af sagerne , synke besvær , mave betændelse , pancreatitis , dehydrering eller infektion kan forekomme . Mens døden kan ske med enhver kirurgisk procedure , at dødeligheden for lap-band kirurgi er forholdsvis lav , med død i omkring en i 2. 000 tilfælde .

Fordele

Den lap Bandet kan fjernes på et senere tidspunkt , hvis nødvendigt , og maven vil gradvist vende tilbage til sin oprindelige tilstand . Du vil kun bruge omkring 2 dage på hospitalet , og vil formentlig være i stand til at vende tilbage til arbejde i 3 eller 4 dage , afhængig af dit forløb .

Advarsel

Den skød Bandet virker ikke, medmindre du er forpligtet til at ændre den måde , du spiser . Du vil kun kunne spise små mængder efter operationen, og vil være på en flydende diæt i mindst 5 eller 6 uger efter operationen . Hvis man spiser er blevet en afhængighed for dig, vil du have den bedste chance for succes , hvis du arbejder med en terapeut i forbindelse med at have lap-band kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------