Position: hotel888 > 3 >

om fedtsugning

   Hvis du kæmper din vægt , en kirurgisk mulighed, at kunne " smelte væk pounds " kan virke som den perfekte fremgangsmåde. Fedtsugning kan synes at love en magisk løsning på dit vægttab problemer, men er det virkelig svaret ? Før du går under kniven , lære lidt mere om , hvad du kan forvente af denne procedure . Du kan finde det er ikke det svar du leder efter

Du skal bruge: .
Bøger på CD nu!En stor pude .
Tålmodighed .

Historie


Body-profilstyring kirurgi blev først undersøgt i begyndelsen af 1900'erne , men en sag om koldbrand i en kvindes lår efter en tidlig procedure i 1926 forårsagede interesse at aftage for mange årtier . I slutningen af 1960'erne , begyndte europæiske kirurger studere disse teknikker igen , og den franske kirurg Dr. Yves-Gerard Illouz introducerede den første moderne fedtsugning teknik med high-vakuumsug i 1982 . I 1990'erne begyndte kirurger bruger ultralyd til at flydende fedt de var sugning ud , og for nylig , laser-tippes sonder er blevet introduceret til fedtsugning feltet .

Procedure


I moderne fedtsugning , en hule rør , der kaldes en kanyle , og en sugeanordning , kaldet en emhætte , der bruges til at fjerne fedt indskud fra kroppen . Kanylen er indsat i kroppen gennem små indsnit . Enten generelle eller lokalbedøvelse anvendes , afhængigt af mængden af fedt , der vil blive fjernet . Det sug vil suge ud dele af fedt mellem huden og musklerne , hjælpe patienten til at opnå en bedre krop kontur .

Typer


Der er flere typer af fedtsugning . Den tumescent fedtsugning tilfører en løsning lavet af saltvand , adrenalin og en smertestillende ind i vævet , før fedtet er fjernet , hvilket gør det nemmere at fjerne og begrænse blodtab . Ultralyd-assisteret fedtsugning bruger lydbølger til flydende fedtvævet før fjernelse . Vand-assisteret fedtsugning bruger en fan-formet stråle af vand for at løsne fedtvævet før fjernelse . I suge-assisteret fedtsugning , pauser lægen fedtvævet ved at flytte kanylen op og ned , før sugning ud fedt .

Recovery

De fleste patienter kan vende tilbage til normale aktiviteter inden for 2 uger efter proceduren , og mange er i stand til at genoptage deres normale livsstil i så lidt som 2 dage . Smerter er fælles, og er kontrolleret af smertestillende medicin . Lægen vil rådgive brugen af en kompressionsbandage over operationsstedet for 2 til 4 uger . De fleste patienter oplever hævelser og blå mærker på fedtsugning site . Patienter, der har fedtsugning nødt til at fokusere på at drikke nok vand , som dehydrering er muligt efter proceduren .

Risici

Nogle patienter oplever ubehagelige bivirkninger efter fedtsugning . Smerte, blå mærker og hævelser er almindelige , men midlertidigt . Ardannelse på incisionssted er en anden mulig bivirkning . Nogle patienter oplever midlertidig følelsesløshed i nærheden af stedet for proceduren . Mere alvorlige risici omfatter skader på huden i nærheden af operationsstedet , infektion , eller punktur af en indre organ . Hvis organer er beskadiget af kanylen , skal de repareres kirurgisk . I de seneste år , er ifølge en undersøgelse offentliggjort i Dermatologisk Kirurgi , for større komplikation sats i forbindelse med fedtsugning mindre end 1 procent .

Considerations

Mange mennesker tror, at fedtsugning er svaret på deres slankekure dilemmaer . Imidlertid var proceduren udformet som en profilstyring metode, som ikke et vægttab metode . Det var designet til folk, der har problemer fedtdepoter , der ikke kan fjernes gennem kost og motion . Den gennemsnitlige mængde af vægt , der er fjernet efter en fedtsugning er mindre end 5 £ . De fleste kosmetiske kirurger kun anbefale fedtsugning til folk , der er på eller tæt på deres idealvægt , men har at gøre med grimme buler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------