Position: hotel888 > 3 >

om håndleddet seler

   Wrist seler er tilgængelige i en bred vifte af stilarter , materialer og størrelser , der er specielt designet til at give støtte til håndleddet området . De kan bæres samtidig påbegynde sportsgrene som tennis , bowling eller bueskydning og er også slidt for at hjælpe behandle spørgsmål som følge af sundhed, arbejde eller sport-relaterede problemer såsom carpal tunnel , gigt , forstuvninger , senebetændelse og stammer .

Funktion


håndled seler tjener flere nyttige formål i form af deres unikke design . De giver direkte støtte til håndleddet eller håndled og underarm ved at begrænse mængden af stress og unødvendige bevægelser i håndleddet . De immobilisering og begrænsning af håndleddet kan hjælpe med at lette smerter og ubehag forbundet med håndleddet skader og fremme helbredelse til håndleddet efter operationen.

funktioner


Handsken gerne skinne sidder godt og sikkert over håndleddet med en løkke over tommelfingeren til at forhindre udskridning og kan have en støtte stang eller polstrede puder under skinnen . Seler er lette og kan dække håndleddet eneste eller håndled og en del af underarmen eller indeholde underarmen til albuen . Materialer spænder fra blød ruskind og strik til polyester og bomuld blandinger og kan have cinch stropper med kroge eller velcro stropper til at justere tæthed af skinnen . Nogle modeller har ventilationshuller for at hjælpe med at forhindre sveden .

Fordele


håndled seler yde den nødvendige støtte til håndleddet , samtidig med at fingrene til at være fri og upåvirket af skinnen , hvilket gør dem en nyttig hjælp i arbejdspladsen, når repetitive hånd bevægelser hele tiden bruges . Den støtte stang absorberer tryk og holder håndled i en neutral position gør det muligt at slappe af ved at forebygge bøjning og gentage bevægelser . Der er seler lavet specielt til brug om natten under søvn .

Tips

Juster spændingen i skinnen ved at løsne remmen eller justering af Velcro , så skinnen ikke er for stram og påvirker omsætning i hånd og håndled . Seler er til rådighed, der har både varme og køleelementer til at hjælpe med behandlingen . Wrist seler er tilgængelige i bestemte størrelser eller i one-size -fits -all wrap -around design . Nogle er udskiftelige mellem højre og venstre hånd , mens andre er specielt designet til den ene side eller den anden .

Advarsel

Kontakt din læge , før de køber et håndled bandage , så han kan afgøre, om et håndled tandbøjle er nødvendig og skal bæres eller hvis iført en bandage vil forværre eller forbedre problemet . Lægen kan også bestemme, hvad stil ville give den bedste støtte og foreskrive specifikke instrukser om, hvornår , hvor og hvor længe håndleddet skinnen skal bæres .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------