Position: hotel888 > 3 >

om hjernekirurgi

   Hjernekirurgi , også kendt som en craniotomy , er en meget alvorlig operation . Kirurger undgår opererer på hjernen , medmindre der ikke er andre valg . Operationen er et liv og død drift . I mange tilfælde hjernekirurgi kan redde liv . Brain kirurger nødt til at være meget præcise , fordi hjernen er meget følsom. En craniotomy indebærer meget omhyggelig planlægning af den kirurgiske team . Hjernescanninger og positionering teknologi er omhyggeligt evalueret i tre dimensioner inden operationen . Planlægning er afgørende for en vellykket gennemførelse af operationen , fordi mange tumorer er placeret i hjernen snarere end uden for dette organ . Det betyder , at lægerne bliver nødt til at skære ind i hjernen og navigere til den rigtige sektioner for at finde svulsten

Du skal bruge: .
Bøger på CD nu!En stor pude .
Tålmodighed .

Hvad er hjernen, og hvad er årsagerne til hjernekirurgi ?


Hjernen er mesteren kontrolcenter for alt, hvad vi gør i livet . Vores evne til at tænke , fornuft og udføre daglige opgaver kommer fra signaler i hjernen . Disse signaler rejse gennem vores nervesystem og derefter til forskellige kropsdele . Dybest set vores hjerne fortæller vores hånd for at flytte , når vi ønsker at afhente en genstand . Når en person mister hukommelsen eller nogen hjernefunktion , kan resultaterne være liv at ændre , for uden vores hjerne ville vi være ude af stand til at gøre noget .

Der er mange grunde til, at hjernekirurgi kan være nødvendig. For eksempel , hvis en person har en svulst eller hjerne aneurisme er kirurgi nødvendig . Hjernetumorer er masser i hjernen , der kan eller ikke kan kræft . I nogle tilfælde kan disse tumorer kan være skrumpet med kemoterapi . Desværre er der nogle tumorer, som er ubrugeligt . Hjernetumorer kan forårsage en person til gradvis at miste hjernens funktion. Tumor lægger pres på hjernen og forårsager alvorlige skader . Hvis tumor er kræft , vil kræften sprede sig og dræbe patienten . En hjerne aneurisme er en blodprop i hjernen .

Andre årsager til hjernekirurgi er alvorlige kvæstelser i hovedet og hjerneblødning .

Hvordan hjernekirurgi udføres


I de fleste tilfælde læger gerne holde patienterne vågne under hjernekirurgi . Taler med patienten , da operationen foregår typisk har langt bedre resultater , fordi lægen kan kommunikere til patienten , mens drift . Dette er vigtigt , fordi et uheld skære den forkerte del af hjernen kan påvirke visse kropsfunktioner . Akut hjernekirurgi involverer hurtig tænkning og chancerne for succes er ikke så sandsynligt på grund af manglende planlægning .

Under en typisk hjernekirurgi en patients hoved , vil blive barberet omkring indgangen eller hele hovedet vil blive barberet . Hovedet vil blive renset og steriliseres før operationen . Kirurgen gør et stort snit på patientens hoved , og huden er trukket tilbage at afsløre kraniet . Et stykke knogle er derefter skåret ud til at afsløre hjernen . Mængden af hjernen , der er eksponeret afhænger af typen af operation . I nogle tilfælde kun en lille brik skal fjernes , men i de fleste tilfælde kirurger nødt til at fjerne en stor del af kraniet for at have masser af plads til at arbejde med . Efter operationen er afsluttet, stort stykke af kraniet , der blev fjernet vil blive benyttes igen og sys sammen . Huden flap er også lukket med sting , og lægen kan wrap hovedet i bandager .

Virkninger af en Craniotomy


Der er mange effekter i forbindelse med hjernekirurgi . For eksempel kommer en operation med visse risici . Bivirkninger er mere tilbøjelige til hjernekirurgi , fordi hjernen styrer hele kroppen . Opererer på dette forfald kan forårsage mere skade på hjernen , som kunne påvirke patienten for resten af hans eller hendes liv . I sjældne tilfælde så meget skade sker , at en person kan være nødvendigt at genlære basale færdigheder som læsning , matematik og skrivning . Et slagtilfælde efter hjerneoperation kan også have den samme virkning . Hjernekirurgi kan også resultere i lammelse . Men , kirurger tage ekstreme forholdsregler for at undgå hjerneskade eller andre komplikationer fra kirurgi .

Tidsramme

Complex hjernekirurgi kan vare op til 12 timer. Dog kan andre mere simple hjerne operationer sidste 7:57 timer i gennemsnit . Restitutionstid virkelig afhænger af, hvilken type hjernekirurgi og patientens alder . Ældre patienter , der er på medicin eller har andre helbredsproblemer , kan tage længere tid at helbrede . Recovery kan være alt fra tre til 12 uger .

Healing efter hjernekirurgi

Hvis du eller nogen du kender behov for at gennemgå hjernekirurgi , der er nogle ting, som kan gøres for at fremskynde helbredelse . Vær sikker på altid at følge lægens ordre . De fleste læger vil ikke tillade dig at spise eller drikke i en vis periode . Men når du er i stand til at spise eller drikke , er det vigtigt at fodre kroppen ved at drikke masser af frisk renset vand og spise hele fødevarer som grøntsager og frugt . Tag 3. 000 mg C-vitamin dagligt i tillæg til en hel mad multivitamin -og mineraltilskud . Kroppen er bedre i stand til at bearbejde og optage vitaminer fremstillet af fødevarer , og C-vitamin øger immunforsvaret som hastigheder healing . Få masser af hvile og holde en positiv holdning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------