Position: hotel888 > 3 >

om hofteledsalloplastik

   De fleste mennesker , der vælger at have hofteledsalloplastik gør det, fordi de har svær slidgigt i hofteleddet . Denne situation resulterer i ekstrem smerte , når den enkelte forsøger at gøre sådanne ting som forcere en række trapper eller rejse sig fra en siddende stilling . Hip udskiftning kirurgi er også nødvendigt for dem, der har haft hofte skader eller andre medicinske tilstande , der har udfældet forværringen af hofteleddet . De fleste hofte kirurgi er gjort på mennesker over 60 år gamle, men de er ikke ualmindeligt, at yngre patienter .

Du skal bruge:
Books på CD
. En stor pude .
Tålmodighed .

Forberedelse


Personer , der vælger hofteledsalloplastik vil mødes med deres kirurg i god tid før operationen . Sygehistorie vil blive drøftet , som vil alle typer af medicin den person kan tage . X-stråler af hoften vil blive pålagt , og et specielt sæt vil være behov for , så kirurgen kan få præcise målinger . Dette vil give hende mulighed for at udføre handlingen og holde benet på denne side af samme længde som det var før operationen . Et møde med narkoselægen vil finde sted til at diskutere dette aspekt af kirurgi , og i mange tilfælde er den person vil have nogle af hans blod tegnet og gemt væk uger i forvejen , der skal anvendes under operationen , hvis det er nødvendigt .

Funktioner


Det faktiske kunstige hofteled er lavet af forskellige materialer. Kirurgen vil se på en særlig situation , og beslutte, hvilken en er det bedste for patienten , med faktorer såsom personens alder , aktivitetsniveau og generelle sundhed at gå ind i beslutningen . Titanium og rustfrit stål er almindeligt anvendt i hip implantater. Disse proteser også ofte er lavet af plast, der er både lang levetid og modstandsdygtig over for slid . Hofte udskiftning er designet til ikke korroderer og er fremstillet af materialer , som ikke vil reagere negativt med den menneskelige krop . Den kunstige fælles har en bold-og-stik type anordning i den ene ende , som passer ind i hofteleddet og en lang "stamceller "på den anden , der går ind i toppen af lårbenet .

Operation


Det tager en gennemsnit på 2 til 3 timer at gennemføre en hofte udskiftning kirurgi . Patienten vil være under bedøvelse hele tiden, og føler intet . Kirurgen vil gøre et snit i siden af benet at eksponere hofteleddet . Syge eller beskadigede knoglevæv er fjernet, og kirurgen vil bruge et særligt værktøj til at skære enden af lårben , så stammen del af den kunstige hofte vil passe ind i den nøjagtigt. Den del af bækken , hvor hoften lægger derefter gjort klar , så bolden-og-stik del af protesen passer ind i det præcist. I nogle tilfælde er akryl cement nødvendigt at obligation protesen til knoglen , den sætter i omkring 15 minutter og er utrolig stærk . Andre patienter kan have en implantat , der er designet til at give den faktiske knoglevævet til at vokse ind i det efterhånden , hvilket gør behovet for cementering unødvendige . Når den hofte udskiftning er korrekt på plads , vil snittet blive lukket og et dræn lagt i-. med en stor forbinding anvendes over området

Advarsel

Der er risici med enhver operation , og en hofte udskiftning ingen undtagelse . Blodpropper i benene kan udvikle , fordi patienten vil være inaktiv efter operationen . Det betyder, blodfortyndende medicin vil blive brugt og kompression enheder placeret på benene , at hjælpe med at holde blodgennemstrømningen normal , mens personen recuperates . Infektion er altid en mulighed, og antibiotika vil være nødvendig, hvis dette er tilfældet . Dislokation af nye hofte skal undgås , da noget så almindeligt som krydser ens ben eller bøjes mere end 90 grader kan resultere i dette. Fuldstændig vejledning vil blive udstedt for at sikre, at dette ikke sker . I nogle tilfælde vil det ene ben likvidere en lidt kortere eller længere end de andre på trods af de trufne forholdsregler udnyttede og målinger . Dette kan ske, når de omkringliggende muskler i hoften bliver svækket , men det kan fastsættes ved at styrke øvelser i mange tilfælde .

Ekspert Insight

Når patienten vågner op , vil han opdage, at i de fleste tilfælde har han haft et kateter lagt i at gøre det muligt for ham at tisse uden problemer . Dette vil blive fjernet inden for et par dage . Han vil have adgang til en smertestillende , der automatisk pumpes ind i kroppen gennem en intravenøs slange , når han føler behov for det . Folk, der har haft en hofte udskiftning kirurgi vil blive opfordret til at komme ud af sengen den næste dag og gå på det . Dette er langt den mest smertefulde aspekt af hele denne procedure og skal gøres langsomt , ved hjælp af hospitalspersonale . Krykker , en rollator eller en stok vil være behov for at komme rundt i dagene efter operationen , og de fleste mennesker er ude af hospitalet og hjem igen inden for en uge efter operationen . Fysioterapeuter vil tale med patienten og vise ham øvelser, som vil styrke musklerne og hurtigere inddrivelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------