Position: hotel888 > 3 >

om kosmetisk kirurgi

   Kosmetisk kirurgi er ofte udføres for at forbedre udseendet og øge selvværd . Kosmetisk kirurgi er ikke det samme som rekonstruktionskirurgi, der fokuserer på reparation eller udskiftning af dele af kroppen , der er blevet ændret på grund af skader , sygdom eller andre kirurgiske indgreb . Kosmetisk kirurgi tilbyder et væld af fysiske og følelsesmæssige fordele , men indebærer nogle alvorlige risici , så godt. Af denne grund , bør kun en meget erfaren kirurg udføre kosmetisk kirurgi

Funktion


Det primære mål for kosmetisk kirurgi er at forbedre form og udseende af kroppen og dermed forbedre selvværd og selvtillid . I modsætning til andre typer kirurgi , er kosmetisk kirurgi ikke begrænset til en bestemt region eller teknik . Kosmetisk kirurgi har til formål at forbedre eller erstatte fysiske egenskaber , der betragtes som uønskede eller deforme . Dette mål er typisk nået ved at fjerne fedt eller knogler , tilføjer fedt eller andre stoffer , såsom silikone , for at skabe fylde , eller ved hjælp af injektioner eller kemikalier har til formål at fjerne lag af hud eller lamme forskellige muskler . Mest kosmetisk kirurgi er udført på et hospital , og kan kræve dage eller uger for nyttiggørelse , men mindre invasive procedurer undertiden udføres i en læge kontor med patienten går hjem , når proceduren er færdig .

Typer


Næsten hver enkelt del af kroppen kan være et websted for kosmetisk kirurgi , men ansigtet er den mest almindelige placering . På børn , er de hyppigst udførte typer af kosmetisk kirurgi reparation af en læbe eller gane og øre-pinning procedurer . Forskellige typer af kosmetisk kirurgi findes, og mulighederne er næsten ubegrænsede . Populære procedurer omfatter mammoplasty , næsekorrektion og restaurering , idet mænd ofte vælger maveplastik , øjenlåg kirurgi og hår transplantationer . Fedtsugning , der undertiden udført som en ambulant procedure , er populær blandt både mænd og kvinder . Andre typer af kosmetisk kirurgi omfatter brystforstørrelse og reduktion pande elevatorer , ar fjernelse eller nedsættelse, hage kirurgi , hals elevatorer og otoplasty .

Fordele


Kosmetisk kirurgi giver både fysisk og følelsesmæssig fordele , og modtagere af kosmetisk kirurgi ofte hævder, at de føler sig bedre tilpas, se yngre og mere overbevist om efter deres operation . Kosmetisk kirurgi kan fastsætte fysiske deformiteter eller defekter og øge selvtillid , samtidig med at nogle mennesker til at udvikle den sociale tillid, de aldrig har haft før . Kosmetisk kirurgi , såsom øre pinning , kan tilbyde børnene mulighed for at passe ind med ligestillede og redde dem fra den skam og forlegenhed mange af disse børn kan ellers føler .

Overvejelser

Kosmetisk kirurgi , som ofte bruges til at slette eller forsinke tegn på ældning , kan faktisk accelerere den naturlige aldringsproces . For at kompensere for dette , kan nogle mennesker vælger at gennemgå gentagne operationer . Dog kan alt for mange kosmetiske procedurer resultere i en unaturlig udseende og dårlige resultater . Kosmetisk kirurgi er også meget dyrt i mange tilfælde , med prisen på en standard ansigtsløftning i USA spænder fra $ 5. 000 til $ 12. 000. Selv om mange kirurgiske afdelinger tilbyder en vis mængde af finansiering , kan dyrere procedurer køre $ 15. 000 eller mere . Det er vigtigt at drøfte alle faktorer i din operation før accepterer at arbejde med en bestemt kirurg eller hospital . Gebyrer , komplikation satser , og udførte procedurer varierer betydeligt fra kirurg til kirurg . Det er også klogt at planlægge i god tid for din procedure og inddrivelse . Selv om nogle mennesker kan opsving hurtigt fra selv de mest komplicerede operationer , kan andre kræve uger eller måneder efter begrænset aktivitet før han vendte tilbage til arbejdet .

Advarsel

Kosmetisk kirurgi , selv når du er færdig på et hospital , bærer en vis grad af risiko . Selvom det er sjældent alvorlige komplikationer opstår , hyppigst hos diabetikere og personer med visse andre sundhedsmæssige forhold. Mindre komplikationer omfatter hævelse og smerte , mens mere alvorlige komplikationer kan resultere i infektion , ardannelse , nerveskader , eller endda døden . Risikoen for komplikationer er større, når kosmetisk kirurgi er udført i en kirurg kontor i modsætning til et hospital . Det er vigtigt kun at vælge en erfaren kosmetisk kirurg og for at gøre det sikkert, at in- kontor procedurer kun udføres i anlæg godkendt af American Association for Akkreditering af Ambulant Kirurgi faciliteter.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------