Position: hotel888 > 3 >

om seksuelle omplacering

   Seksuel kønsskifteoperation bruges til at ændre kønsorganerne og sekundære kønskarakterer fra det ene køn til det andet køn . Kirurgi er tilgængelig for både mænd og kvinder , som er utilfredse med deres nuværende køn . For folk , der ikke ønsker at have foretaget en operation , er det muligt at leve den livsstil af det modsatte køn, og samtidig bevare oprindelige kønsorganer

Typer


Male-til-kvinde kirurgi bruges til at ændre mandlige kønsorganer til at ligne kvindelige kønsorganer . Under operationen er penis genopbygges som en vagina , og testiklerne fjernes . Kirurgi til at omforme ansigtsknogler til en mere feminin form kan udføres, og de adamsæble kan barberet , så det ikke er så fremtrædende .

Pige til mand kirurgi indebærer at fjerne bryster og udføre en hysterektomi at fjerne det indre kvindelige kønsorganer . En penis kan konstrueres af kirurgen , hvis det ønskes . Fordi det er vanskeligt at fremstille en realistisk udseende , funktion penis , nogle mennesker vælger ikke at gennemgå denne procedure .

funktioner


Under mand til kvinde operation , er penis ikke helt fjernet . I stedet er vævet inde i penis fjernes . Huden på penis er inverteret og anbringes i kroppen for at oprette en vagina . Efter testiklerne er fjernet , er det scrotalt huden bruges til at lave vaginal læber . Når penis væv er fjernet , er en lille stub tilbage , der fungerer som en klitoris , der giver seksuelle følelse og evnen til orgasme . En spalte skal ske under stub til at rumme urinrøret og give mulighed for vandladning . . Brystimplantater kan også være indopereret , hvis hormoner ikke har fremlagt tilstrækkelige bryst vækst

Hvis en kvinde til mandlig patient vælger at have en konstrueret penis , er der to typer procedurer , der kan bruges : metoidioplasty og phalloplasty . , Før de undergik metoidioplasty , tage patienter testosteron , som forlænger klitoris . Under operationen er overskydende hud fjernes fra området omkring klitoris til at gøre forlænget klitoris mere ligner en penis . Hvis det ønskes , kan skeden fjernes og urinrøret omdirigeret gennem klitoris . Det vaginale åbning er syet lukket og vaginal læber-eller skamlæber-bruges til at oprette en pungen . Proteser testikler er indsat for en mere naturligt udseende .

phalloplasty indebærer udforme en penis fra vaginal væv og hud fra den indre underarmen . Denne hud-komplet med nerveender , vener og arterier-er placeret omkring et kateter rør . Røret fungerer som en forlænget urinrøret når den er tilsluttet til den oprindelige urinrøret . Klitoris nerver er knyttet til nerverne i transplantat og vil fortsætte med at vokse efter operationen . Hvis kapaciteten for erektion ønskes , kan implantater lægges til penis under operationen .

Effects


Hormoner skal tages dagligt af både mænd og kvinder for at bevare nogle af de sekundære seksuelle karakteristika ved de nye køn. Testosteron brug af kvinder medfører vækst af ansigtshår , dybere stemme , atrofi af livmoderen og æggestokkene , øget kropsbehåring , klitoris udvidelsen , og hårtab . Østrogen brug hos mænd medfører sterilitet , indskrumpede testikler , bryst udvidelsen , og tab af både erektion og ejakulation .

Overvejelser

Seksuel kønsskifteoperation er ikke omfattet af sygesikringen og er meget dyrt , koster tusindvis af dollars . Kirurgi er mest vellykket, hvis der udføres af kirurger , der specialiserer sig i en kønsskifteoperation , eller som har stor erfaring på området . Gay og lesbiske Medical Register , der er opført i afsnittet Ressourcer i denne artikel , giver en fortegnelse over læger tjener de homoseksuelle , lesbisk og transseksuelle samfund .

Før accepteret til operation , vil du blive bedt om at gennemgå hormonbehandling og leve som den nye køn for mindst et år . Du vil også have en positiv evaluering af en psykolog eller psykiater .

Advarsel

Seksuel kønsskifteoperation er ikke noget, der skal indgås let . Operationen kan ikke vendes . Hvis du er i tvivl , kan du fortsætte med at leve som det modsatte køn og tage hormoner uden at have kirurgi udføres . Det er meget usandsynligt , at nogen-uden dit ønske og samtykke-nogensinde vil se dig nøgen og indse , at din anatomi ikke helt stemmer overens med dine kønsidentitet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------