Position: hotel888 > 3 >

om synskorrektion procedurer

   I det 21. århundrede , typisk synskorrektion procedurer forstås LASIK øjenoperation , en fælles og ret let procedure at reducere eller eliminere behovet for briller eller kontaktlinser . LASIK er typisk udføres på blot et par minutter og inddrivelse tager flere dage i de fleste tilfælde. I mange tilfælde fjerner det behovet for korrigerende linser helt . Andre tilfælde stadig kræver briller eller kontakter , men måske ikke nødvendigt at bruge dem så ofte eller med linser , som er ret så stærke . Du bør altid tale om LASIK muligheder med din optiker .

Betydning


LASIK operation behandler hornhinden i øjet , som er kernen i mange typer af synsforstyrrelser . Der er tre grundlæggende typer af synsforstyrrelser . Nærsynethed , eller nærsynethed , gør det vanskeligt at se objekter , der er langt væk . Langsynethed eller langsynethed , gør det svært at se genstande, der er tæt på. Bygningsfejl består af forvridninger på hjørnet eller øjets linse selv, der fordrejer billedet på nethinden i øjet . I mange tilfælde er patienter, der lider af astigmatisme ikke anbefales til korrigerende kirurgi .

Funktion


LASIK værker af væsentlige omforme hornhinden . En vinge eller en laser gør en skive hen over overfladen af øjet , som derefter kan skrællet tilbage som en klap . En anden laser derefter brande direkte på hornhinden , omforme det, indtil det er i fokus . Du vil stirre frem i et fast punkt , mens det sker , for at give laseren en stabil position , hvorfra man kan arbejde . Klappen er siden erstattet : det vil helbrede sig selv over tid . De fleste læger har deres patienter søvn umiddelbart efter indgrebet og slid beskyttelsesbriller for de første par nætter for at forhindre eventuelle skader . Da hornhinden heler , forbedrer synet dramatisk og syn af 20/20 eller endnu bedre er ikke ualmindeligt .

Considerations


Proceduren er meget kort , men du bør gøre nogle forberedelser i forvejen, og være klar til nogle eftervirkninger i opsving . Hvis du bruger kontaktlinser , vil du sikkert gerne skifte til briller på mindst to uger før proceduren . Brug ikke make- up eller cremer dagen før operationen . Tag en ven eller en slægtning med dig til proceduren: vil du ikke være i stand til at køre hjem , når du er færdig , og du bliver nødt til at holde dine øjne lukkede så meget som muligt . Når proceduren er færdig, kan du føle en mild kløe eller brændende i øjnene . Modstå trangen til at gnide på dem , uanset hvor overvældende det kan være . ( Du kan løsne den helbredende flap ) . Du ønsker at undgå anstrengende aktivitet som kontakt sport efter operationen , og kan have behov for at vente i op til to uger , før du bruger make- up eller ansigtsbehandling cremer igen . Du skal være i regelmæssig kontakt med din øjenlæge både før og efter proceduren. Han vil gå gennem processen med dig på forhånd , besvare eventuelle spørgsmål , du har , og tjekke op på dig jævnligt bagefter for at sikre, at der ikke er flere komplikationer .

Advarsel

Vision korrektionsprocedurer indeholder en lille mængde af risiko , og der er en chance for komplikationer udvikle sig i en lille procentdel af patienterne . LASIK anbefales ikke til folk , der har ændret recept på deres korrigerende linser inden for det seneste år . Sertain betingelser, som langsom heling af sår ( såsom HIV ) gør korrigerende kirurgi yderst problematisk , og hvis du deltager i kontakt sportsgrene som boksning eller fodbold ( dvs. som indebærer gentagne slag i ansigtet ) , så korrigerende kirurgi anbefales ikke .

Typer

En række andre procedurer anvendes til at korrigere synet , selvom de ikke er så almindelige som LASIK . De omfatter radial keratotomy eller RK , som bruger en kniv til at skære omlægning slidser i hornhinden . Fotorefraktive keratectomy eller PRK skraber væk øverste lag af hornhinden i stedet for at skabe en klap . Orthokeratology steder cornea ring segmenter i stroma , sammen med kontaktlinser . Og thermokeratoplasty bruger varme fra en anden slags laser til at omforme hornhinden . Din læge kan føle , at en af dem er at foretrække frem for LASIK , baseret på oplysninger om din sag .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------