Position: hotel888 > 3 >

Fordelene ved kosmetisk kirurgi

   Kosmetisk kirurgi handler om at gøre alt for at gøre dig føle sig godt . De fleste af os ser i spejlet og se en fysisk funktion, vi er utilfredse med. Kosmetisk kirurgi kan tilbyde fantastiske muligheder , der kan gøre du føler dit bedste . Denne type operation er en stor beslutning , der vil påvirke dig resten af dit liv . Mens millioner af mennesker rundt om i verden nyde godt af kosmetisk kirurgi , er det vigtigt at træffe de rigtige beslutninger om kirurgi og vejer de involverede risici.

Forskel Mellem Kosmetisk kirurgi og plastikkirurgi


Mange mennesker forveksler plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi . Plastikkirurgi , også kendt som rekonstruktionskirurgi, er udført for at korrigere medfødte defekter , tumorer , traumatiske skader , forbrændinger eller sygdom . Plastikkirurgi korrigerer dele af kroppen , der er dysfunktionelle eller der skal rekonstrueres . Kosmetisk kirurgi er gjort på alle områder af hovedet , hals og krop . De områder , der er behandlet i løbet af kosmetisk kirurgi er sunde og fungerer korrekt . Kosmetisk kirurgi udføres for at forbedre patientens selvværd og fysiske fremtoning . Der er mange fordele , hvis du vælger at få kosmetisk kirurgi . Overvej de mange forskellige typer .

Brystforstørrelse


En af de mest populære typer af kosmetisk kirurgi er brystforstørrelse. Nogle kvinder kan miste formen på deres bryster på grund af graviditet , amning eller aldring. Brystforstørrelse kan genskabe formen og omfanget af deres bryster . Det hjælper også kvinder , der har ujævn bryster , eller som er utilfredse med deres bryst størrelse . Brystimplantater , som synes at bestå af silikone gel eller saltvand bruges til at forbedre en kvindes udseende ved at ændre kop størrelse og bryst form . Bryststørrelse kan nemt skifte fra en eller flere bh kop størrelser . Brystforstørrende er også gjort for at minimere tegn på ældning , f. eks sagging .

Rhinoplasty ( Næse Kirurgi )


Et fysisk funktion, som nogle føler er umuligt at skjule , er næsen . Mens nogle kan lide deres store næse , fordi det gør dem til at føle fornem og unik , andre beslutter at have næsekorrektion . Denne operation er udført på næsen for at mindske eller øge størrelsen af næsen . Det kan også fjerne pukler , der giver næsen en skæv udseende . Næse kirurgi kan også ændre formen på næsetippen eller broen . Det kan indsnævre næsebor span eller ændre vinklen mellem næsen og overlæben .

Abdominalplastik ( Fedtsugning )

Aging , tyngdekraft , vægttab og graviditet kan have en stor indvirkning på maveregionen . Nogle patienter er i stand til at tabe fedt omkring maven , selv om de motion og kost . Efter graviditet , kan mange kvinder har en slap mavemuskulatur , som bliver resistente over for motion , og de er i stand til at opnå en flad mave . Maveplastik er en transaktion, strammer mavemusklerne og fjerner overskydende hud og fedt . Maveplastik er også ideel til dem, der har mistet vægt og ønsker en slank og tonet mave .

Lipsuction

Nogle mennesker føler, at cellulite er deres værste fjende . Selv hvis du tilbringer timer i gymnastiksalen , kan cellulite være stædig og holde fast rundt. Fedtsugning er permanent ophævelse af denne type af fedtvæv , som vi alle kender som appelsinhud . Dette er en mulighed, hvis kost og motion ikke hjælper at slippe af med fedt . Under fedtsugning , fjerner kirurgen den uønskede fedtvævet fra områder såsom i hofter , lår , mave , ankler , ansigt og hals . Fedtsugning er ikke en behandling for fedme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------