Position: hotel888 > 3 >

alternativer til gastrisk bypass operation

   Efter mange mislykkede forsøg på at tabe sig , føler nogle mennesker , der gastrisk bypass operation er deres eneste mulighed . Trods følelser af håbløshed , er der alternativer til kirurgi . Disse alternativer er ikke kun sikrere , men også give de nødvendige komponenter er nødvendige for langsigtet livsstilsændring og vægttab succes . En kombination af alternativer kan hjælpe dig sikkert tabe sig for god

Typer


Flere alternative metoder kan kombineres medføre en vellykket vægttab .
Therapy sessioner med en uddannet psykolog , der har erfaring i arbejdet med overvægtige patienter og en støttegruppe med ligestillede kæmper med vægten kan være meget nyttig .
Biofeedback er en teknik , der involverer en analyse af fysiske reaktioner på stress og deres kontrol til at ændre adfærd . Guidede billedsprog har også haft succes som en måde at reducere stress og i sidste ende ændre adfærd forbundet med det . Naturligvis disse alternativer er mere succesfuld for vægttab når den kombineres med en afbalanceret , sund kost , reduceret kalorieindtag og regelmæssig fysisk aktivitet .

Funktion


Fedme kan skyldes følelser relateret til tidligere begivenheder . Psykoterapi giver en patient til at opdage og behandle de underliggende årsager til overspisning , som fører til fedme . Møderne fungerer som en støtte for at lette de langsigtede ændringer . Hertil kommer , overspisning resultater fra stress og følelsesmæssige faktorer i forbindelse med vores reaktion på stress .
Biofeedback indebærer anvendelse af en non-invasiv maskine , der giver dig mulighed for at bestemme og styre din fysiske reaktioner på stressende situationer såsom øget hjertefrekvens , blodtryk og spændinger . Ved at styre din reaktion på stress , kan du reducere behovet for at overspise som en metode til at klare .
Guidede billedsprog hjælper med at berolige sindet og mindske stress . En fysisk guide eller en båndoptagelse fører deltagerne til at forestille sig detaljer om et bestemt element . Denne praksis oplyser sanserne , fremmer fokus og mindsker de negative reaktion på stress , som kan reducere følelsesmæssige spiser .

Fordele


Den største fordel at vælge et alternativ til denne operation er sikkerhed . Fedme kommer med store risici , men selve operationen indebærer en risiko for mange komplikationer , herunder død . Hertil kommer, at for indgrebet skal lykkes livsstilsvaner skal stadig ændres . Ved at kombinere alternativer, adresse følelsesmæssige problemer med de nødvendige ændringer i kost og aktivitet , kan patienterne blive en succes på at tabe sig uden risiko for operationen .

Forebyggelse /Solution

Vægtøgning er meget mere end et fysisk problem . Mentale og følelsesmæssige faktorer spiller en rolle i den overspisning , som resulterer i sygelig fedme . Øve alternativ medicin teknikker kan løse problemet med fedme og forhindre vægtøgning gentager sig . Mens mange, der har operationen tabe , mange også genvinde den vægt , fordi de ikke er i overensstemmelse med kravene indebærer kostvaner og øget aktivitet nødvendige efter operationen . Det er billigere og mindre farlig at nærme sig problemet fra en livsstil og psykologisk perspektiv , før du tænder for kirurgi som en løsning .

Overvejelser

Det er vigtigt at søge rådgivning hos en objektiv, medicinsk professionel, når de træffer en beslutning om gastrisk bypass . Nogle tilfælde af overvægt er livstruende og kan kræve øjeblikkelig , drastiske ændringer . En læge, der ikke vil være økonomisk fordel af den operation bør evaluere dit unikke tilstand , og vurdere tilgang du skal tage for at tabe sig og holde det ud . Det er også vigtigt at søge alternative behandlinger fra certificeret sundhedsprofessionelle. Teknikker som biofeedback og guidede billedsprog giver størst udbytte , når det administreres af en kvalificeret person .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------