Position: hotel888 > 3 >

alternativer til hofte udskiftning kirurgi

   Hofteledsalloplastik typisk indebærer kirurgisk fjernelse af lårbenshovedet ( bold) af lårben ben ( lårbenet ) , sammen med genopbygning og udskiftning af acetabulum ( stik) del af leddet. Dette sker normalt til behandling af slutstadiet slidgigt , og de invaliderende smerter og mobilitet , som det forårsager

Andre behandlinger


Inden for de sidste 2 til 3 år , har alternative kirurgiske og ikke- kirurgisk behandling valg blive tilgængelige for egnede kandidater . De er typisk rettet mod de yngre , mere aktive patient , men de er ikke forbeholdt disse aldersgrupper .
Hvis din arthritis endnu ikke er så alvorlige, at udskiftning kirurgi bliver den foretrukne behandling , kan du overveje følgende to alternativer som mulighederne til at afhjælpe smerter og mobilitet i mild til moderat slidgigt .

" områdeafgrænsning Out "problemet


Et alternativ behandlingsmulighed er en procedure kaldet hofte artroskopi . Det er blevet en værdsat behandling for en række af hofte sygdomme , såsom bløddelslæsioner om hofteleddet , samt knogle anspore fjernelse . Denne bløde væv patologi kaldes labral rive og består af en tåre i den bløde , bruskspidserne kant af hofteskålen . Dette kan ske ved hjælp af skade , aldring og overforbrug . Kanten af brusk tårer og kan rage ind i fælles selv , hvor det kan blive indgivet mellem lårbenshovedet ( bold ) og acetabulum ( stik) . Dette kan medføre betydelige smerter og mobilitet ændringer.

undgå store indsnit


Hip artroskopi indebærer indførelse af en stiv , fiber -optisk linse i hofteleddet gennem meget små indsnit , kaldet " portaler ", og efter passende visualisere noget problem områder , der udfører en bred vifte af terapeutiske procedurer ( ved hjælp af specialiserede hånd og magt instrumenter ) , såsom en Overlæben reparation , fjernelse af løse organer i de fælles , eller barbering ned og trimning af eventuelle eksterne ben Sporer omkring lårbenshovedet eller kanten af sokkel , der kan krænke ved bevægelse .
Hip artroskopi kan være en kolossal fordel for mange patienter , især i de yngre aldersgrupper . Det er minimalt invasiv , normalt sker primært som en ambulant , og kan væsentligt forlænge behovet for yderligere , mere invasive hofteoperationer .

Hip Resurfacing

En anden procedure , som er relativt nyt i form af valgmuligheder , men mere invasive , er den kirurgiske procedure er kendt som " hip resurfacing . " Denne procedure indebærer den kirurgiske implantering af en metallisk acetabulum ( kop ) og en metallisk lårbenshovedet . Det er imidlertid ikke betragtes som en total hoftealloplastik .

Hip resurfacing er typisk udføres på de yngre patient , og ikke anses for total udskiftning , fordi i modsætning til de samlede hofte , hvor bolden af hoften er amputerede fra lårbenet knogler, er det lårbenshovedet barberet ned i en specifik måde at imødekomme metalliske " cap ". Stikket er forberedt til at modtage en poleret metallisk kop til at rumme det nye " bolden ".
Fordelen ved denne procedure er patientens egen knogle bestand er ikke fjernet , hellere bare genopbygges at acceptere nye belægninger , til tilsvarende loft en tand .

Nogle gange er mindre , er mere .

Ifølge American Academy of ortopædkirurger ( AAOS ) , Hip resurfacing er en ny alternativ til behandling af fremskreden slidgigt i henhold til -65 -årig mand , og under -55 årige kvinde. Din ortopædkirurg kan afgøre , om du er en egnet kandidat til denne procedure .

Denne procedure typisk hos færre af patientens egen knogle lager , hvilket gør det til en mere knogle-bevarelse mulighed. Den forventede rehabilitering tid og postoperative inddrivelse anses for at være mindre , fordi konstruktionen er designet til en hurtigere tilbagevenden til aktivitet .

Hip resurfacing procedurer øjeblikket udføres af behørigt uddannet ortopædkirurger i hele landet på hospitaler i alle størrelser , hvor en fælles udskiftning kirurgi er almindeligvis udføres .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------