Position: hotel888 > 3 >

alternativer til knæalloplastik

   Total knæalloplastik er typisk den foretrukne behandlingsform for end-stage degenerativ ledsygdom , der har udviklet sig til et liv som påvirker grad . Mobilitet er blevet omformet betydeligt ud over stærke smerter , hævelse og mekaniske symptomer såsom affyret og fange . Mange gange knæalloplastik er den endelige behandling mulighed , men der er alternativer , der kan tilbyde aflastning og mobiliteten i mange tilfælde

Hvad kan der ellers gøres ?


I mildere former for gigt i knæet , når symptomerne er i det væsentlige minimal , findes mange behandlingsmuligheder, herunder hvile , oral smertestillende medicin , anti -inflammatoriske lægemidler , fysioterapi og aktivitet modifikation . Mange gange , kan disse simple løsninger mindske symptomer og bidrage til nedsat ubehag niveauer .

Fordele ved Anti -inflammatoriske lægemidler vs smertestillende medicin.


Den væsentligste forskel mellem smertestillende medicin ( analgetika ) , narkotiske eller på anden måde , og anti-inflammatoriske lægemidler er, at med analgetika , mekanismen aktioner er hovedsagelig til at trykke hjernens fortolkning af smerte signaler, der sendes til det . Dette er især tilfældet med narkotiske smertestillende medicin . Kort sagt, narkotiske smertestillende medicin sløve hjernens evne til at opfatte smerte impulser , hvilket gør knæet " føler sig bedre . "
I tilfælde af anti-inflammatoriske stoffer , er disse stoffer typisk ikke-narkotiske , non- steroide ( NSAID 's ) og arbejde på smerte i en helt anden måde . Stedet for at arbejde på smerte receptorer i hjernen , er disse stoffer optages i blodet og bogstaveligt " rejse " til stedet for inflammation , som forårsager smerte og kamp mod det , og dermed reducere sværhedsgraden af smerte symptomer . De nyere generationer af NSAID 's er lavet på en sådan måde, at ekstra beskyttelse i maveslimhinden mod sårdannelse .

Hold Fælles Moving


Udover at kontrollere ubehag i knæ arthritis , vedligeholdelse mobilitet gennem bevægelse er i højsædet . Arthritic knæled fungere bedre samlet , hvis de holdes flytter og ikke får lov til at få stiv . Forskellige former for terapi kan give yderligere lempelse af ubehag samt optimere mobilitet . Standard , jord-baseret behandling er terapeutisk øvelse udføres i et fitnesscenter , mens akvatiske terapi er gjort i en pool. Vandet i poolen er typisk varmere end det, der findes i de fleste samfund puljer . Akvatiske terapi tjener til at maksimere bevægelse og mobilitet uden begrænsninger af tyngdekraften .

når oral medicin alene ikke vil gøre

Når smerte og inflammation har nået videre end , hvad simpel mundtlig behandlinger kan håndtere , den næste linje af behandlingsmuligheder bør tages i betragtning, såsom indsprøjtninger direkte ind i knæleddet .
En sådan medicinering ofte sprøjtet ind i knæleddet er steroid , eller bedre kendt som " cortison . " Der er flere mærker af steroid anvendes , hver med sin egen virkningsvarighed . Steroid injektioner i knæleddet tilbyde patienten placering af potente anti -inflammatoriske stoffer direkte , hvor det er mest brug for , og på grund af en langsommere absorption end i muskelvæv eller andre injektionssteder , sørge for udvidet gavn .

Hvad med Gel Indsprøjtninger ?

Et andet produkt i vid udstrækning af intra-artikulær ( i leddet ) injektion er den relativt nye " hyaluronsyre " gel injektion . Disse produkter er normalt fremstillet af kylling kamme eller syntetisk . Deres formål er at pels de ramte brusk områder og tilbyde beskyttelse , samt at mindske friktionen og øge brusk evne til at opretholde væskebalancen . Desværre er disse gel produkter fungerer bedre i mildere former for gigt , men er værd at prøve i alle tilfælde , da mange alternativer er mere invasiv.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------