Position: hotel888 > 3 >

blindtarmsbetændelse symptomer hos overvægtige kvinder

   Akut blindtarmsbetændelse har klare symptomer , selv i overordentlig overvægtige kvinder . Dette er den form af sygdommen , der er mere smertefuldt og er langt lettere at afsløre . Det udvikler sig hurtigt og forårsager alvorlige ubehag . I modsætning hertil kan kronisk eller atypiske blindtarmsbetændelse har næsten ingen symptomer , især i overvægtige og ældre , og ofte fører til døden

Betydning


I de fleste tilfælde , overvægtige kvinder ikke er mindre sandsynligt, at opleve, at symptomerne på akut blindtarmsbetændelse end nogen anden gruppe af mennesker . Mænd er mere tilbøjelige til at udvikle blindtarmsbetændelse , som er børn mellem 13 og 15 år . Ældre mennesker, der har afholdt en form for væsentlige sygdom er mere tilbøjelige til at udvikle en infektion i deres tillæg

Funktion


Kronisk blindtarmsbetændelse-. den type, der er så svært at opdage hos overvægtige kvinder-er ikke en alvorlig infektion af orglet , men snarere en tilbagevendende betændelse , der kan udvikle sig til en livstruende infektion . Mavesmerter kan være til stede , men ikke i mængder , der ville være usædvanligt at den pågældende patient . Diabetes og HIV kan øge chancerne for en person at udvikle kronisk blindtarmsbetændelse . Tegn på akut blindtarmsbetændelse kan også omfatte alvorlig kvalme , opkastning , diarr¨¦ , gangbesvær , stående , afbalancering eller koncentrere , og en fuldstændig mangel på interesse for mad .

Forebyggelse /Solution


Overvægtige kvinder kan beskytte sig mod blindtarmsbetændelse ved spise en kost højt i fiber , idet alle diabetes hvis tilstede , og gøre en indsats for at miste mere vægt . Selv uden disse forebyggende mekanismer , er ved at blive opmærksom på smerter i kroppen og er vidende om muligheden for at udvikle blindtarmsbetændelse nok til at hjælpe læger behandle sygdommen . Mavesmerter , selv om det er kronisk og fra andre kilder , er et tegn på kropslig nød og bør tages alvorligt . Et glimrende metode til at fremhæve symptomer på blindtarmsbetændelse er at anvende et stærkt pres på den nederste højre del af maven og derefter at frigive det pludseligt. Hvis smerten er chokerende intens , så er det en stærk tegn på tilstedeværelsen af blindtarmsbetændelse .

Effects

Ca. 5 til 7 procent af befolkningen udvikler blindtarmsbetændelse hele deres liv . Tillægget er en lille rudimentære orgel er knyttet til tyktarmen , der udfører nogen synlig funktion . Kronisk mavesmerter , især i den lavere middelklasse og nederste højre maven , er et klart tegn på blindtarmsbetændelse eller kronisk blindtarmsbetændelse . Overvægtige voksne kvinder generelt har meget lidt at frygte fra kronisk blindtarmsbetændelse , da det er relativt sjældent hos voksne i forhold til den rente, at det påvirker børn . Kronisk blindtarmsbetændelse påvirker kun 1 procent af blindtarmsbetændelse ramte . Smerten i dette tilfælde er mindre alvorlig , og den kvalme og appetitløshed kan være ikke-eksisterende eller kun flygtigt og let .

Overvejelser

Blindtarmsbetændelse behandles altid ved operation . Kirurger gøre et snit til at fjerne den betændte tillæg , og i tilfælde, hvor det har perforerede , de rydde op enhver omstrejfende masse, der må tilbage i maven og forårsager infektioner . Jo tidligere en person ind behandlingen , jo mindre sandsynligt, at en alvorlig infektion vil udvikle , som kan kræve yderligere behandling . Overvægtige kvinder ikke er mere tilbøjelige til at udvikle blindtarmsbetændelse eller kronisk blindtarmsbetændelse end andre grupper , men vægtøgning har en markant bedøvende effekt på kroppen , hvilket gør det vanskeligere at spore symptomerne nøjagtigt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------