Position: hotel888 > 3 >

farerne ved plastikkirurgi

   Plastikkirurgi er ikke kun for Hollywood længere . Folk fra alle samfundslag er ved at undersøge deres kirurgiske muligheder . En husmor kan ønske hendes øjenlåg løftet , eller en coed kan søge en større buste . Alt er muligt i en verden af plastikkirurgi i dag , og de fleste valgmuligheder er tilgængelige til en pris, mange mennesker er villige til at betale . Alligevel er der forbundet med plastikkirurgi

generelle farer


Det er nemt at minimere faren for plastikkirurgi , fordi de procedurer, der er blevet så almindeligt . Men som med enhver operation er der risici . Når anæstesi anvendes , der er iboende farer lige fra mindre problemer som kvalme , opkastning eller hovedpine , til allergiske reaktioner og endda død . Også almindeligt at operation er faren for blodpropper , infektion eller blødning . Den mest almindelige fare forbundet med nogen plastikkirurgi er ardannelse . Selvom en kirurg vil forsøge at minimere ardannelse eller gøre snit , hvor de vil være mindre mærkbar , kan en patient forvente arvæv til at danne .

specifikke farer


De mest almindelige typer af plastikoperationer har visse komplikationer eller risici, som en Patienten bør overveje . En fælles fare forbundet med ansigts kirurgi indebærer nerveskader , nerveskader ofte forsvinder med tiden . Med ansigtet kirurgi, er der også risiko for vævsskader , der er bemærkelsesværdigt så misdannet eller asymmetrisk funktioner . Med rekonstruktionskirurgi næse kirurgi , kan en patient lider af for meget sculpting , og dette kan forårsage vejrtrækningsproblemer , hvis næse sammenbrud . Brystforstørrelse har sit eget sæt af farer . Implantater kan strække vævet og forårsage bryster at hænge . Klumper og bump kan danne eller arvæv kan udvikle omkring implantater , mere kirurgi nødvendig . Fedtsugning , benævnt " maveplastik " sker under stor anæstesi , så disse risici bør tages op . Patienterne skal være opmærksomme på, at potentielt farlige blodpropper stadig kan danne dage efter denne operation .

Turisme Surgery


Der er en stigende tendens til at rejse til andre lande for at få plastikkirurgi procedurer som fedtsugning og brystforstørrelse udføres på en enormt rabatpris. Men der er flere farer forbundet med " turisme kirurgi . " Læger kan ikke være godkendt til at udføre disse typer af kosmetisk kirurgi , så komplikationer er ikke ualmindelige . Bakterielle infektioner er særligt udbredt , og mange kvinder har været indlagt efter hjemkomsten . Det er vigtigt at overveje , også , at hvis noget går galt , patienter har lidt brug i et fremmed land .

Forebyggelse

Der er trin folk kan tage for at minimere farer forbundet med plastikkirurgi . Få en bord-certificeret kirurg til at udføre procedurer . Patienterne bør have en fuldstændig fysisk forhånd at kontrollere, om eksisterende forhold, der kan forårsage kirurgiske komplikationer . Har plastikkirurgi udført i en medicinsk facilitet med en dokumenteret track record af høj standard.

Advarsel

Der er mere end fysisk forbundet med plastikkirurgi . Nogle mennesker kan være traumatiseret af deres nye udseende , mens andre vil have urealistiske forventninger og er flere og flere operationer . I sidste ende , kan en patient lider ardannelse meget mere end hud dyb .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------