Position: hotel888 > 3 >

generel anæstesi bivirkninger

   Generel anæstesi er en procedure, hvor et rør er placeret ned ad en persons hals forud for en operation . En patient får en narkose for at hjælpe ham sove , mens operationen udføres . Proceduren er udført tusindvis af gange hver dag, men nogle mennesker vil opleve et par bivirkninger senere . Disse er ikke livstruende , men kan være en irritation

Typer


Mange mennesker oplever bivirkninger efter generel anæstesi . Disse bivirkninger typisk forekommer inden for et par timer efter operationen eller drift og løser sig selv på egen hånd. Mennesker rapport følelse dehydreret og får kvalme , nogle gange føle sig som de havde drukket aftenen før . De hævder også at have hovedpine og smerter i deres muskler eller led . Der er også nogle personer, der har ondt i halsen . Disse bivirkninger er generelt ligner symptomerne på forkølelse eller influenza .

Varighed


Bivirkningerne af en generel anæstesi normalt vises blot et par timer efter operationen er afsluttet . Følelsen af en halsbetændelse eller tør hals er typisk den første ting patienter varsel , og dette er resultatet af røret bruges til at hjælpe patienterne indånder under operationen . Disse bivirkninger generelt sidste et par timer , men kan vare i flere dage . De fleste patienter behandle deres problemer med over -the-counter medicin , der lindre smerter .

Usædvanlige bivirkninger


Der er nogle patienter , der oplever mere usædvanlige bivirkninger som følge af denne procedure . Selv om disse problemer ikke findes i alle patienter , er de meldte sig i et lille antal sager . Mareridt er en af de mere usædvanlige problemer og patienter normalt identificere problemet om natten umiddelbart efter proceduren. Der er nogle patienter, som også indberette ukontrollerbare rystelser eller rystende sammen med følelsen af at være koldt eller oplever kuldegysninger . Nogle mennesker oplever også opkastninger efter anæstesien .

Advarsel

Læger anbefaler patienterne fortæller dem, hvis de oplever bivirkninger varer i to uger efter operationen , eller , hvis problemerne fortsætter i over to uger. Patienter har undertiden problemer med at holde maden nede og bemærker blod eller sorte pletter i deres afføring eller urin . Patienter risikerer at miste en betydelig del af vægten eller viser symptomer på gulsot , såsom en gulfarvning af deres hudfarve . De, der har usædvanligt smerter eller føler Dem svag , bør også søge lægehjælp .

Overvejelser

Ikke alle, der har en generel anæstesi , vil opleve nogen bivirkninger , og der er en række mennesker , der aldrig har nogen problemer . Personer med alvorlige helbredsmæssige betingelser , og dem , der tager visse former for medicin øger deres chancer for at opleve bivirkninger . Der er også en chance for, at nogle patienter vil opleve kun en eller to af de bivirkninger , men ikke alle er identificeret dem. Mange mennesker kun føle en halsbetændelse et par timer og aldrig har andre problemer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------