Position: hotel888 > 3 >

hvordan brok kirurgi arbejde ?

  

Brok Fakta


Et brok er betegnelsen for en bule stikker ud gennem en svaghed i de omkringliggende muskler eller væv . De fleste brok udvikle sig i maven og lysken . Desværre vil en brok ikke forsvinder af sig selv . Kirurgi er den eneste måde at reparere disse mangler .

Omkring 5 millioner amerikanere , hvoraf de fleste vedkommende er mænd , udvikle brok hvert år , i henhold til Cleveland Clinic . Men fordi de frygter udsigten til operationen , mange vælger at lide lydløst med et medicinsk problem , der kan føre til potentielt livstruende symptomer . De mest alvorlige komplikation involverer hvad der er kendt som en indeklemt brok . Når udbuddet af blod er afskåret til tissue fanget inde i et brok , kan en dødelig infektion udvikler sig hurtigt . Denne situation kræver øjeblikkelig lægehjælp .

Evolving kirurgiske teknikker


Indsatsen for at reparere brok tilbage til tidspunktet for den egyptiske faraoer .

I 1880'erne blev et kirurgisk teknik til reparation brok udviklede , der forblev i vid udstrækning anvendes til det næste århundrede . Denne teknik består i at stille en betydelig snit i lysken , skubbe svulmende brok tilbage i maven og derefter lukke fejlen ved suturering sammen omgivende væv . Patienter ofte opholdt sig på hospitalet i en uge efter operationen , gik med en stok i fire til seks uger bagefter , og vendte ikke tilbage til deres job i tre måneder . Udover den smerte og lang restitutionstid forbundet med traditionelle brok-reparation kirurgi , var der en anden ulempe : en høj hyppighed .

dag brok-reparationer er blandt de mest rutinemæssigt udføres ( og sikreste ) af alle operationer . Og takket være nye gennembrud patienter oplever færre smerter , hurtigere inddrivelser og en reduceret risiko for tilbagevendende brok .

Ved hjælp af specielle masker , kan kirurger nu oprette en spændingsfri stik og /eller patch til at reparere brok i stedet af sutur væv sammen . Denne teknik har i høj grad reducerede risikoen for tilbagefald .

Patienterne kan også vælge en minimalt invasiv kirurgisk valgmulighed kaldet laparoskopi for at have deres brok repareret . Kirurger , der reparerer brok laparoscopically ikke bruger ar-producerende snit at få adgang til patienternes bugvæggen fejl . De har et andet syn på brok-reparation , bogstaveligt talt . Ved hjælp af en miniature kamera og specielt konstruerede medicinske instrumenter , disse kirurger udføre procedurerne gennem tre små huller , der er mindre end en fingerspids .

Hurtigere Tilbagebetalinger


Brok kirurgi er nu mere effektive og mindre beskatning for patienterne. I dag alle , men de mest komplicerede brok reparationer udføres på en ambulant og patienterne får tilbage på deres fødder hurtigere end nogensinde før , typisk i løbet af få dage . Mange af disse patienter også kan undgå at bruge smertestillende medicin i løbet af deres genopretning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------