Position: hotel888 > 3 >

hvordan er skødet band fedmekirurgi gjort ?

  

Hvad er Lap-Band Surgery ?


Lap-Band kirurgi er en form for overvægtige ( vægttab ) operation, der involverer placere en silikone bånd omkring den øverste del af maven for at mindske appetitten . Når bandet er på plads , det regulerer mængden af mad , der kan komme ind i en større del af maven , og samtidig skabe en mindre pose i den øverste del af maven , som fylder op med mad hurtigt . Når posen er fuld , hjernen registrerer , at maven er fuld , så personen ikke føler behov for at spise noget mere , til trods for , at de fleste af hans mave er stadig tom .

Kirurgisk Process


Et af de største fordele ved Lap-Band kirurgi i forhold til andre former for fedmekirurgi er dens stilfærdige og reversible proces . Lap-Band kirurgi udføres under fuld narkose og kan præfabrikerede laparoscopically , hvilket betyder, ingen store nedskæringer skal gøres . Alt kan ske gennem et lille snit eller hul . Bandet er trukket ind i et hul lavet nær toppen af maven og spændte rundt om maven , ingen egentlige nedskæringer er foretaget på maven selv . Når bandet er på plads og strammet , er hullet syet op med et par sting . Bandet kan nemt fjernes på samme måde på et senere tidspunkt at vende operation , eller et band af en anden størrelse eller tæthed kan sættes på plads .

Overvejelser


Lap-Band kirurgi er normalt en forholdsvis effektiv måde for overvægtige folk til at tabe sig, da det tvinger kroppen til følelsen fuldt ud med minimal fødeindtagelse . Et af de største problemer for overvægtige mennesker er for stor spise på grund af forstørret maver og ubehageligt sult kvaler . Bandet eliminerer dette problem hurtigt ved at reducere den effektive størrelse af maven . Som alle operationer , bør en Lap-Band procedure kun anvendes som en sidste udvej foranstaltning til vægttab , kost og motion programmer bør prøvet omfattende , før der overvejes operation . Mens en temmelig sikker drift, kan Lap-Band kirurgi føre til forskellige komplikationer , som f. eks band erosion , forkert band placering og sårdannelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------