Position: hotel888 > 3 >

hvordan gør labiaplasty arbejde ?

  

Du skal bruge:
Et behov for at vide mere om knæoperationer og knæoperationer inddrivelse
. .

Om Labiaplasty


Labiaplasty adresser labial hypertrofi , eller små skamlæber , som er ude af proportion med de store skamlæber . Kvinder kan være født med udstående eller asymmetrisk indre skamlæber , eller de indre skamlæber kan forlænge senere i livet som følge af fødsel eller betændelse fra tilbagevendende infektioner eller dermatitis . Der er ingen officiel definition af labial hypertrofi . Den foreslåede definition klassificerer mild til moderat labial hypertrofi som en udvidelse af små skamlæber 1 til 3 centimeter ud over de store skamlæber , og svær labial hypertrofi som 3 centimeter ud over de store skamlæber .
Nogle patienter kan have fysiske symptomer som ubehag under træningen eller samleje . For andre er dette kun en æstetisk procedure . Vulva forekommer naturligt i forskellige former og størrelser , og det potentielle tab af fornemmelse bør afvejes nøje i forhold ønsket om opfattes attraktivt .

Amputation Teknik


Amputation er den enkleste og mest almindelige teknik til labiaplasty . Det område, der skal fjernes , er sikret med en klemme i flere minutter , så blodgennemstrømningen i de resterende labial fold kan blive så stabil som muligt . Den overskydende væv skæres væk , og indsnit syet . Mens dette er den nemmeste af labiaplasty procedurer , kan det medføre nerveskade og kanten af skamlæberne kan se unaturlige .

Central Wedge resektion og De-epitelialisering


Central kile resektion indebærer at tage en del af vævet fra Midt i skamlæberne , så kirurgen kan bevare nerveender og udseende kanten af skamlæber . Denne teknik er grundlaget for de-epitelialisering , som fjerner væv fra den samme del af de ydre skamlæber , men kun fjerner den epitel lag , i modsætning til alle de væv . Dette bevarer skamlæber kant og de fleste af de følsomme nerveender i hele labial struktur . Dette kan gøres enten med en skalpel eller en laser . Laseren vil medføre mindre blødning , men kan forårsage epidermal cyster .

Clitoral Unhooding

En labiaplasty Patienten kan også have fortykket hud over klitoris . Hvis ja , kan en klitoris unhooding udføres . Hætten af klitoris er frigivet , trukket tilbage , og som er fastgjort længere tilbage på skambenet . Dette vil stramme de små skamlæber , og en patient med mild skamlæber hypertrofi kan ikke behøver nogen yderligere procedurer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------