Position: hotel888 > 3 >

hvordan man får plastikkirurgi til den bedste pris

  Lave priser for plastikkirurgi er tiltalende . Nogle plastikkirurger i dag, er diskontering deres gebyrer . ? er ved at forhandle gebyrer for plastikkirurgi en god idé

Du skal bruge:
en øjenlæge , som du har tillid i.
en grundig øjenundersøgelse .


1 .

Ja, holde øje med kuponer på hver læge 's hjemmeside , og hvis du ser en , løbe væk . Mange , men ikke alle , har plastik kirurger set en nedgang i omfanget af deres kirurgiske praksis , der falder sammen med den generelle økonomiske afmatning . At forhøje den værdi af professionelle tjenester, især kirurgi , er ikke god markedsføring-det er et tegn på desperation . De bedste plastikkirurger har stadig travlt i denne kontraherende økonomi , og de er ikke diskontering deres gebyrer . Samtidig er den dyreste kirurgen ikke nødvendigvis er den mest talentfulde , så som forbruger du stadig nødt til at forske dette nøje . Der er meget mere at tage hensyn til end bare prisen i dollar , at du betaler : er din kirurg faktisk lytter til dig , gør de virkelig forstår det indtryk, at du håber at opnå , føler du så , at han eller hun vil være let tilgængelig og opmærksom , når operationen er udført . Hvis du ikke har en god fornemmelse , ikke hængende til ' spare penge u00AB , gå et andet sted . Tvivl betyder ikke .
2 .
Ekspertise kan faktisk spare dig penge . Kig efter en bord-certificeret plastik kirurg , der har betydelig erfaring og ekspertise i både kirurgiske og ikke- kirurgiske æstetiske behandlinger . I nogle tilfælde kan der være en non-invasive eller mindre invasive metode, der kan hjælpe dig med at opnå en del af eller alle dine æstetiske mål , ofte på et betydeligt lavere omkostninger .
3 .
Ved Ligeledes , skal du ikke tage den ikke-kirurgiske rute , bare fordi det er billigere , hvis det, du virkelig har brug for , er en kirurgisk procedure at nå dine mål . Bedre at holde fast i dine penge og hold ud på operationen , snarere end at bruge , hvad du har på en ikke-kirurgisk procedure , der ikke producerer det resultat , du søger . Så ekspertise er uvurderlig .

4 .
Intet er mere omkostningskrævende end kirurgisk revisioner , eller som lever med komplikationer eller utilfredsstillende resultater fra plastikkirurgi . Den bedste pris på plastikkirurgi er ikke nødvendigvis det bedste tilbud . Tage meget tid og omtanke , før du vælger en plastikkirurg .

gode råd og advarsler


 • Søg din lokale læge ombord for at kontrollere din plastikkirurg
 • tips om, hvordan man vælger en kirurg kan findes på http://www . michaellawmd. com
 • Se på mange før og efter billeder , der udføres af en kirurg du overvejer
 • Tal til patienter , der har haft kirurgi eith lægen du overvejer
 • Enhver læge kan lovligt udføre alle operationer , og kan endda kalde dem selv en plastikkirurg
 • være sikker på at overveje KUN læger certificeret af American Board of Plastic Surgery
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------