Position: hotel888 > 3 >

hvordan man forberede og komme sig knæoperationer

  Knæoperationer er undertiden nødvendig for atleter , der har lidt en alvorlig knæskade selv under spil eller ikke-atleter , der har lidt en knæskade i løbet af dagen til dag bor . Desværre kan det være temmelig nemt at lide af en knæskade bare ved at dreje benet på den forkerte måde

Du skal bruge:
Et behov for at vide mere om knæoperationer og knæoperationer inddrivelse
. .


1 .

Det første skridt til at forberede knæoperationer ( og knæoperationer nyttiggørelse) er at være klar over, hvor lang tid knæoperationer genopretning varer . Det tager typisk et sted mellem seks og otte uger til at komme sig efter knæoperationer . Men hvis din knæoperationer er mere komplekse eller atypiske på nogen måde , kan din knæoperationer opsving faktisk sidste meget længere . Du bliver nødt til at planlægge dit liv i overensstemmelse hermed , der arbejder med din familie , så du virkelig kan være " ude af provision " under , at to til tre måneder ( eller længere ) inddrivelse tid . Husk , vil din knæoperationer kun lykkes, hvis du tildele dig selv den passende mængde af knæoperationer inddrivelse tid , og så virkelig holde sig til det .
2 .
Det er også vigtigt at vide, at den tidlige del af dit knæ operation sandsynligvis ikke vil blive brugt i hjemmet . Mere end sandsynligt vil det blive brugt ikke på sygehuset , hvor du havde din knæoperationer , men i en nærliggende rehab center udstyret til at hjælpe knæoperationer patienter med deres inddrivelse . Det er på rehab center, hvor du vil lære ordentlig knæoperationer udvindingsteknikker , såsom hvordan og hvornår man skal anvende isposer , samt hvornår og hvor længe om at udvide dit ben . På rehab -center, er der store chancer vil du også begynde et kursus for fysisk terapi er specielt designet til patienter i restitution efter knæoperationer . Fysioterapeuten er uddannet til at hjælpe dig gradvist lære at gå igen efter knæoperationer . I fysioterapi , vil du blive udfordret , men ikke skubbes for hårdt .
3 .
Du skal også være opmærksom på, at smertestillende medicin typisk er ordineret til folk , der har gennemgået knæoperationer . Men det er vigtigt at tage smertestillende medicin, kun som foreskrevet , og kun efter endelig tid udpeget af din medicinske team , da det er muligt at blive afhængig af smerter meds .

gode råd og advarsler


 • Den vigtigste ting at huske før og under knæoperationer og under knæoperationer tilbagebetaling er at tage din søde , søde tid . Du ønsker ikke at skade dit knæ igen , så gå meget forsigtigt . Hvis du føler nogen smerte eller twinges , der er bekymrende for dig , fortælle din medicinske team , herunder din fysioterapeuten med det samme , så de kan træffe passende foranstaltninger .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------