Position: hotel888 > 3 >

hvordan man har dit hjem forberedt til dig og din familie , efter at du har haft kirurgi

  Vi har alle det et eller andet tidspunkt . Et kirurgisk indgreb . Noget, der skal gøres . Hvordan kan vi gøre tingene derhjemme køre gnidningsløst , når vi kommer hjem efter en operation som en patient ? Der er nogle ting, vi kan gøre forud for tid til at forberede . Lad os tale om dem

Du skal bruge:
snak med din arbejdsgiver om den tid, du har brug for fri fra arbejde , får alle medicinske former fjernet fra arbejdsgiveren
. .
bil .
dagligvarer .

Rx fyldt før operation .
appts .
u00A0organiseret og kalender klar .
mad tilberedt , og frosne .
rent hus .

nogen til at være sammen med dig dagen og aftenen af kirurgi derhjemme .


1 .
Dette er for en person, der kender de skal have en operation . Ikke for akut kirurgi , du har ingen forwarning af . Jeg har fundet nogle ting , der har gjort tingene lettere for mig . Først og fremmest vil jeg tjekket mit skabe og køleskab og besluttede , hvilke fødevarer for at købe i god tid på købmand , så vil skabene være fyldt med nødvendigt fødevarer .
2 .

Næste Jeg udarbejdede så meget mad som jeg kunne for at gøre processen med madlavning simpelt for min mand . Nogle af de måltider , jeg ville fryse , så alt, hvad han er nødt til at gøre er at tage dem ud af fryseren og varme dem i mikroovnen . Jeg ville sørge for jeg ville købe så nærende fødevarer som muligt for at hjælpe støtte i min helbredelse og healing .
3 .
Jeg vil altid holde en positiv holdning til min operation , så dem omkring mig føler sig trygge og positive holdninger sende ud endorfiner i kroppen , som naturligt hjælpe støtte i healing .
4 .
jeg ville lave alle mine aftaler for post-op operation , så snart Jeg kunne. Jeg vil gå over min kalender og sørg for jeg ville have en liste over de regninger , der skal betales til tiden , for ikke at have nogen kreditorer ringer mens jeg overvinde den kirurgiske procedure .
5 .
Endelig når jeg kommer hjem , ville jeg sørge for jeg har støtte fra en ven eller mand til at bo hos mig mindst den første nat , indtil bedøvelsen slidt off . Husk , du er aldrig til at underskrive alle juridiske papirer inden for de første 24 timer efter kirurgi . De vil blive ugyldige , fordi du er under indflydelse af anæstesi . Lad dig blive forkælet og giv dig selv tid til at helbrede .

gode råd og advarsler


 • Kom clearance fra din arbejdsgiver er meget vigtigt.
 • Hvis Dette er en elektiv procedure , den tid kirurgi , så der ikke skal gøres i løbet af din arbejdsgivers travleste tid på året . Såsom du er en skat revisor , der ikke rettidigt inden for skat sæson , medmindre det er absolut nødvendigt .
 • Forbered dine børn for , hvordan du får brug for deres hjælp efter din operation for et par dage .
 • Enhver operation, der kræver, at du fri fra arbejde for en periode , betyder, at der vil være et tab af løn , forberede før tid for dette med en nødfond hvis det er muligt .
 • Infektioner kan opstå efter din operation , få lægehjælp .
 • Hvis du ikke følger lægens anvisninger , kan du forlænge dit helingsperioden .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------