Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan afgøre, om grå stær operation er for dig

  Omkring halvdelen af amerikanerne mellem 65 og 75 har grå stær og der bliver 70 % med 75 og ældre seniorer . Beslutter hvornår man vil have den fjernet grå stær bliver et problem . Her er hvad jeg har opdaget i undersøger dette for mig selv

Du skal bruge:
en øjenlæge , som du har tillid i.
en grundig øjenundersøgelse .


1 .

For tre år nu , har min øjenlæge fortalte mig, at jeg har grå stær . Hvert år på min øjenundersøgelse , anbefaler hun at vente længere . For øjeblikket , at få nye briller og kontakter med stærkere briller med glidende overgang har mødt mine behov . Jeg sikker på jeg har et godt lys , når jeg læser . Nogle begynder at bruge en lup på dette stadium for småt .
2 .
Hvis du ikke er nødt til at indgå kompromiser i din livsstil , så kirurgisk behandling er unødvendig . Jeg spiller golf , drev, læse og bruge min computer uden problemer . Fjernelse af grå stær kan vente et par år endnu .
3 .
Når briller ikke længere hjælper og din livsstil er mærkbart forringet , så er det tid til at vælge en behandling . Nogle problemer, grå stær forårsager omfatte svært ved at se om natten , faldt farveopfattelsen , blænding eller en glorie effekt , når man ser på lys , og et fald i " synsskarphed " , selv i dagtimerne .

4 .
Hvis du opdager, at du ikke længere kan gøre de ting du ønsker, selv med briller eller kontakter , så diskutere kataraktoperation med din øjenlæge . Mayo Clinic hjemmeside anbefaler , at du ser en øjenlæge hver to til fire år indtil 65 år . Efter, at anbefale de hver et til to år .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har dobbelt syn , tjekke med din øjenlæge .
 • Hvis du har uklar vision tjekke med din læge .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------