Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan differentiere overdreven typer af sved

  Hyperhidrosis er den medicinske betegnelse for overdreven svedtendens . Det er et medicinsk problem for mange mennesker . Selv en af de mænd , der arbejder for Oprah bad sin pinlige spørgsmål til Dr. Oz om, hvordan man kan stoppe hans voldsomme svedeture , fordi han udviklede en undgåelse af hånd ryster . Han ønskede ikke hans svedige håndflader at smitte af på nogen . Hyperhidrosis er mest sandsynligt genetiske og forårsaget af et overaktivt sympatisk nervesystem

Du skal bruge: .
læge


1
Palm svedtendens er også kaldet . Palmar hyperhidrosis . Dette kan få folk til føle sig meget ubehageligt og kan også have en negativ indvirkning på en persons liv . Selv om det måske ikke være synlig for en anden person, hvis du lider af dette, er du sandsynligvis hyper følsomme over for de situationer, der opstår , når man er nødt til at røre nogen, og dine hænder er svedige . For eksempel er det almindeligt i USA at ryste nogens hånd på mødet . Den venlige gestus kan blive misforstået , når mødtes med våde , svedige håndflader . Så kan de nogen hele vejen fra introduktioner til intimitet og hvor som helst i mellem . Palmar hyperhidrosis er den mest almindelige, og ofte starter i barndommen .

2 .
Going længere ned i kroppen , vi har svedige fødder kendt som Plantar hyperhidrosis , og som regel ledsager svedige hænder . Dette kan forårsage alle former for forlegenhed , fordi sved ofte er forbundet med lugt . Det kan ikke være så slemt som det svedige hænder , kan dog Plantar Hyperhidrosis give problemer . Tænk over sommeren og sko . Ikke kun det , men dine fødder har nogle af de største porer på kroppen , så hvis de er mættet i sved person kan være på et højere risiko for svampeinfektioner og har andre plantar problemer . Dette kan føre til psykisk smerte over det fysiske ubehag i fødderne .
3 .
Alle sveder nogle fra deres armhuler . Hvis det ikke var af frygt for ildelugtende , svedig armhule ville vi ikke have en overflod af underarm antiperspirant og deodoranter på markedet . Overdreven sveden i armhulen kaldes aksillær hyperhidrosis . Forskellen mellem den normale armhule sved er , at folk med denne type Hyperhidrosis er resistente over for deodoranter og endda medicin . Tænk på den hvide t-shirts din have med gule armhulerne i dem , og finder, at medmindre du hører ind under 1 % af befolkningen med denne lidelse , er du sandsynligvis frustreret på grund af din ødelagt tøj .
4 .

identificere årsagen til din svedtendens . Hvis der er en pludselig ændring i , hvordan din krop normalt reagerer , og du befinder dig dyngvåd i sved eller bryde ud i vandpytter , så en tur til lægen kan være i orden . Der er mange andre ting udover Hyperhidrosis , der kan forårsage en person til at svede som hedeture , angst , andre medicinske tilstande , eller endda medicin bivirkninger .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har en af disse former for overdreven sveden , og det forstyrrer dit liv eller din agtelse , gå til en læge til at søge behandling . Der er flere forskellige typer af behandlinger .
 • Tænk to gange, før du laver grin med den næste hånd du ryster det er svedig . Du ved aldrig, hvilken slags lidelse en person går igennem på grund af usete medicinske tilstande .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------