Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan forberede dig til en samme dag operation

   Samme dag kirurgi indebærer at have en procedure , der er planlagt på forhånd og har dig i en ud af hospitalet på én dag . Selv om kirurgi kan være en skræmmende og intimiderende tid , der er måder at forberede dig til den store dag . Gør planer før tid , og du vil føle dig mere tryg ved ankomsten til hospitalet

Du skal bruge: .
En plan
Liste over medicin .
Liste over allergi .1 .
Tal med din læge om , hvad din operation indebærer . Sørg for at du forstår, hvad procedure, han skal udføre , og hvilken type anæstesi vil være behov for . Vær sikker på at fortælle ham noget medicin , du i øjeblikket tager , og allergi , du måtte have. Find ud af dagen og tidspunktet for kirurgi og lad familie og venner kender proceduren .
2 .
Planlæg dagen ud af arbejdet, hvis din procedure er i løbet af ugen , og gør en plan for en tur til din operation og hjem fra hospitalet . Prøv at finde nogen , der vil bo dagen med dig for støtte . Planlægge alt før tid , og du vil have mindre at være nervøs for dagen din operation .
3 .

For de fleste operationer , skal du sørge for ikke at spise eller drikke noget efter midnat natten før den store dag . Men , spørg din læge, hvis du får lov til at tage noget medicin , du normalt tager , før de kom til hospitalet . Undertiden tillade dette, hvis det er en medicin , du har brug for. Få masser af søvn natten før operationen , så din krop vil være godt udhvilet .
4 .
Bær noget behageligt dagen din operation og ankommer til tiden til hospitalet . Sørg for at du ikke har nogen smykker på og er ikke iført kontaktpersoner . Medbringer en liste over medicin og allergi . Pakke en lille taske med kryds ordet puslespil eller magasiner og give plads i posen til dit tøj . Du bliver nødt til at sætte et hospital kjole på , når du kommer til din Same dagkirurgi værelse og skal et sted at sætte dit tøj , når du har ændret.
5 .
Når du ankommer på hospitalet , skal du gå til den samme dagkirurgi Waiting Room og logge ind Så . . . slappe af. Du er i gode hænder og sygeplejersker , narkoselægen og lægen vil tage sig godt af dig og besvare eventuelle spørgsmål , du måtte have .

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------