Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan forberede sig på hospitalsbesøg

  Sommetider et hospitalsophold er uundgåelig , men ikke uden en vis risiko som følge af medicinske fejl og germy miljøet. Der er forholdsregler du kan tage for at sørge for dit besøg er kort og begivenhedsløs

Du skal bruge: .
venner og familie
En lille dåse lysol .
oplysninger .1 .
Vær meget selvhævdende med din læge om , hvor nødvendigt et hospitalsophold er . Mange operationer kan gøres sikkert i en ambulant . Hvis det ikke er muligt , at få så mange oplysninger som muligt , hvor længe dit ophold på hospitalet vil være, og hvad man kan forvente .
2 .
Tjek din læge kvalifikationer , og spørge omkring . Kig efter top doc lister og sørg for at have den rette person til jobbet . Du kan også læse hospitalet du skal bo på . Universitetshospitalerne er ofte et godt valg .
3 .

Pack hvad du måske brug for toiletartikler , medicin , badekåbe , tøfler , musik , magasiner , film osv. Prøv at bringe de nødvendigste og ikke bringer nogen værdigenstande med dig .
4 .
Læg en du har tillid ansvaret for at være din værge , hvis beslutninger skal foretages, hvis du er uarbejdsdygtig , midlertidigt eller på anden måde . Overveje at have en juridisk dokument underskrevet for at håndhæve din ordninger . Sygehuset har som regel dette papirarbejde , eller tal med din egen advokat . Sørg for, at vogter kender din allergi , sygehistorie , blod type osv.
5 .
have en person med dig hele tiden hvis det er muligt at hjælpe dig med at huske anvisninger , se ud for dig og hævde dine ønsker . Undersøgelser viser, at folk , der har nogen , der ledsager dem med at få bedre pleje og resultater .

6 .
grund af det faktum, at ti procent af hospitalspatienter kontrakt eller anden form for infektion , praksis due diligence til at beskytte dig selv . Insistere på, at alle vasker deres hænder , og handsker . Sørg for, at læger og sygeplejersker desinficere deres stethescopes , før du rører dig med det .
7 .
Spørgsmål hver test , medicin , og dosis, der administreres . Hvis du er i tvivl , eller hvis det medicinske personale gør , insisterer på at have ordren bekræftet af lægen .
8 .
Kend dine rettigheder som patient , der omfatter afvise nogen form for behandling eller kontrol . Hvis du ikke ønsker at blive vækket midt om natten for noget, der ikke absolut nødvendigt , såsom husholdning , gør dine ønsker til kende og få din værge, der udpeges hjælpe dig være selvhævdende .
9 .
Sørg badeværelse er rengjort hver dag , især hvis du ikke har et privat rum . Hvis du er catheterized , sørg for at det vurderes flere gange om dagen for potentielle bakterielle problemer . Hvis du har en IV , har den medicin posen doseret af apoteket og ikke det medicinske personale for at reducere risikoen for forurening .
10 .
Vid , at besøgstiden er et hospital retningslinjer , men du og dine gæster ikke juridisk forbudt at overholde dem .
11 .
Hvis du har kirurgi , skal du bruge en markør og skrive " ikke denne her ! "eller noget lignende til at gøre Kontroller, at højre arm , ben , øre , er osv opereret.
12 .
Bed om at opfylde dine anethesiologist og andre kirurger eller specialister , som vil blive involveret i din operation for at understrege og tilpasse dig til dem. Dette gør at du ikke er et " nummer " eller tid slot .

gode råd og advarsler


 • Jo mere informeret du er , desto mere kan du beskytte dig selv
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------