Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan genoprette fra lavere rygkirurgi

   For dem af jer, der har lavet den store beslutning at have lavere rygkirurgi , der er nogle ting, du bør kende og kan forberede før tid , før du tager dette store skridt, da det er en form for kirurgi , som ikke bør tages alvorligt .

Du skal bruge:
Prescription øjendråber
. I håndkøb smertestillende medikamenter.
Ispose .
Hvile og afslapning .


1 .
Den første ting du behøver er støtte og masser af den . Da operationen indebærer nederste del af ryggen , det påvirker også dine ben i , at de bliver lidt svage , så du vil få brug for hjælp til at komme ind og ud af sengen for at bruge toilettet i løbet af den første uge af nyttiggørelse. Jeg havde min mor og min søster med mig hele den første uge. Det kan også være din ægtefælle , men han eller hun ville have til at blive hjemme og ikke arbejde , der første uge .
2 .
Tag alle ordineret medicin , og sørg for din støtte person forstår , hvornår og hvordan man kan give det . Nogle medicin skal tages sammen med mad eller ekstra vand, og andre kan have tages mellem måltiderne eller på timebasis til at forhindre smerter .

3 .
Hold alle lægens telefonnumre ved hånden i tilfælde af en nødsituation eller nogen spørgsmål , som du eller din støtte person har , i. e. , reaktioner på medicin , usædvanlige følelsesløshed , manglende afføring , feber , osv.
4 .
Hver eneste dag du skal gøre dit fysioterapi øvelser især gå , selv om det er smertefuldt. Det virkelig gør en forskel i den helbredende proces . Jeg fandt , at jeg følte mindre smerte næste dag , hvis jeg gjorde mit øvelser .
5 .

Begræns besøgende indtil udgangen af den 2. eller 3. uge af nyttiggørelse som dit immunsystem er meget udsat af sygdom .
6 .
Få nogen også hjælpe dig med at forberede og gøre al husholdningen og måltider , fordi du vil i stand til at gøre det den første måned for inddrivelse . Bare for at vaske en tallerken i vasken vist sig at være meget smertefuldt for mig .
7 .
Har en masse puder og afgans /tæpper til rådighed , og omkring de områder, hvor du vil være hvile , så du nemt kan skifte fra din seng til en hvilestol til stuen sofaen eller stolen . De gør dine overgange meget nemmere og giver mulighed for komfort .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------