Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan håndtere i løbet af din inddrivelse af en kirurgisk repareret brækket ankel

  Du brød din ankel . Du har ikke bare bryde det selv . . . du VIRKELIG brød det . Betydning , du gik til hospitalet og orthopedist kiggede på dig og sagde: " Du får brug for kirurgi . " Velkommen til livet off dine fødder i et stykke tid ! Men jeg har nogle tips om, hvordan man skal klare , når du føler at du aldrig vil heles .
En reparation af en brækket ankel ikke lyder som meget , indtil det sker for dig . Dette er et vigtigt invasiv kirurgi og du kan være dine fødder i 8-10 uger

Du skal bruge: .
Tålmodighed .
Underholdning ( videospil , bøger , bærbar computer .
Følelsesmæssig støtte .
Nem adgang til mad .

Et plastik stepstool eller bathchair .
Smerter meds .
Masser af Styrke .


1 .

Hvis du har tid til at forberede din operation , ( og ikke havde behov for akut kirurgi som mig ) , du skal vide , hvad du ind for . Det er en større operation betyder , vil de slå dig ud og du vågner op i bedring. Hvis du aldrig har været under bedøvelse , før det vil være lidt skræmmende . De vil give dig nogle stoffer, som kan gøre dig kvalme . Sørg for, at du fortæller dem , hvis du er tilbøjelig til køresyge , og hvis du er en sanger eller bruge din stemme til et levende , så fortæl dem at intubere dig med den mindste slange muligt . Du vil sikkert falde i søvn hurtigt .
2 .
Når du vågner op i nyttiggørelse , vil du sandsynligvis have en hård støbt på og være helt opsvulmet . Hævelsen vil mindske lidt efter et par dage, men forventer , at der en vis grad af hævelse i lang tid . . . selv et år eller deromkring .
3 .
Du vil sandsynligvis få ud af hospitalet , så snart din smerte er lykkedes til en vis grad . Du vil sandsynligvis gå hjem med nogle narkotiske smertestillende ( percoset , endocet osv ) . Jeg fandt disse at være vidunderligt for den første uge og halvdelen af min helbredelse , men jeg synes det er en god ide at vænne dig selv ud af disse så hurtigt som muligt efter du kommer hjem . Kun tage meds , når du tror, du ikke kan håndtere smerten .

4 .
Rekruttere nogen til at bo hos dig i det mindste et par dage efter, du kommer hjem fra hospitalet . Det vil hjælpe dig med at få tilpasset til din nye walk-mindre stat . Du vil være meget wonked ud fra kirurgi og har nogen til at sikre, at du spiser måltider og tage din meds vil være en stor hjælp for dig . Du bør også ansætte en person, du er komfortabel med at hjælpe dig med at bade .
5 .
Prøv at undgå at blive oprejst . Din ankel og fod kommer til at opleve en stor mængde af hævelse og være oprejst vil forårsage blod at flyde nedad, og forårsage mere smertefuld hævelse . Dette er grunden til at have nogen bo hos dig er vigtigt. Kom op og ned for at bruge badeværelset og gå i seng er virkelig alt, hvad du bør gøre for de næste par uger.
6 .
Hold dine ben forhøjet . Igen på grund af hævelsen , skal du holde din ankel forhøjet , så blodet ikke strømmer ned . Under puder hele vejen rundt om huset er, hvad der reddede mig .
7 .
Et par uger efter din operation , vil du sandsynligvis have din harddisk kastet fjernet og få det erstattet med et aftageligt " boot " ; . Dette er den mest uhyggelige ting , fordi du føler at du er soft shell krabbe ! Første gang du fjerner boot uden lægens kontor ( at bade , for eksempel ) , vil være meget skræmmende og ubehageligt og din mund vil sandsynligvis se forfærdeligt . Min fod var utrolig forslået og misdannet . Men tage sig i agt ! Din mund vil vende tilbage til normal . Du bør være forsigtig , når din boot er slukket .
8 .
boot bliver temmelig grov efter et stykke tid . Du kan tørre det af med en fugtig klud og sætte nogle talkum for at holde det fra at blive for grov .
9 .
Du kan have snurren i din ankel og fod , mens du helbrede . Skære din ankel åbne og værktøj rundt derinde nogle gange kan beskadige nerver og forårsage forfærdelige snurren. Det er utroligt irriterende , men vil gå med tiden som nerverne heler .
10 .
Sovende vil være svært, og du vil sandsynligvis nødt til at lære at være behagelig at sove på ryggen med benet forhøjet . Der var et par nætter , hvor jeg sov kun en time eller to . Nogle gange , midt om natten , vil du pludselig ryk din ankel i en krampe . Det er skræmmende og smertefuldt , men det er normalt og du bør ikke bekymre dig om at såre dig selv , når dette sker .
11 .
Vær forsigtig , når du er på din krykker . Se, hvor du placerer dine krykke .
12 .
Hvis du vil være alene , mens du er healing , sørg for at have adgang til mad . Du vil få brug for noget , du kan varme i mikroovnen og sikkert bære til dit Hvilested nemt . Gør måltider , mens du er healing er ikke en mulighed , fordi du vil være oprejst for længe .
13 .
Søg følelsesmæssig støtte . Jeg græd meget i løbet af min helbredelse , fordi jeg var så frustreret . Sørg for at du har nogen til at lufte din frustration , og man vil forstå dine følelser .
14 .
IKKE begynde at gå , før kirurgen siger, at det er okay . Du kan igen skade dig selv .
15 .
arbejde meget hårdt i Fysioterapi . Når du endelig kommer til et punkt , som du kan gå på fuld vægt blottelse , sætte dit ben ned kommer til at gøre ondt . Prøv og bare den smerte , så du kan komme hurtigt . Det tager ikke lang tid for dine ben muskler til atrofi , men det ser ud til at tage en evighed at bygge dem op igen . Har din fysiske terapi øvelser hver dag, og isen din ankel bagefter at lindre hævelse .
16 .
Prøv ikke at stole for meget på NSAID smertestillende såsom Advil og Aleve . Prøv at tage dem kun , hvis den smerte du oplever , ikke kan tolereres . Tager for meget af disse medikamenter vil forstyrre din mave eller endda forårsage sår .
17 .
kan være nødvendigt at have nogen at hjælpe dig ind og ud af badekarret . Må ikke nedsænkes din brækket en ankel. Holde det ud af karret , forhøjet . Når du er delvis vægt-blottelse , kan det være forfriskende at tage et brusebad . Jeg brugte en plastic stepstool som et sæde , fordi der står på en fod i bruseren var næsten umuligt , for ikke at nævne farlige . Denne første brusebad følte mig meget godt !

gode råd og advarsler


 • Du føler måske at du aldrig kommer til at få det bedre, men i sidste ende det gør . Du må ikke føles normal selv efter et par måneder at gå på den . Det kan føles stiv . Udøver det vil hjælpe løsne det op .
 • Prøv at spise godt under din opsving . Dine knogler forsøger at reparere sig selv og have en hensigtsmæssig mejeri i din kost kan ikke skade samt spise sunde måltider med frisk frugt og veggies .
 • Prøv ikke at se for meget tv . Du kan få dig ind i en vane , og selv efter din nyttiggørelse , vil du ønsker at se TV hele tiden . Brug nogle af dine opsving tid til at læse , skrive eller spille spil . Variere din tid går aktiviteter .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------