Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan hjælpe en person , mens de er på intensivafdelinger

  Når en ven eller elsket en er i hospitalets intensivafdeling at der er grænser for , hvad du kan gøre for at hjælpe . Denne artikel lister forslag til, hvordan man kan hjælpe nogen, mens de er på intensivafdelingen . . . .

Du skal bruge:
et ønske om at hjælpe en ven eller elsket en nu!


1 .
Ingen besøgende . ICU tillader ikke nogen at besøge . I min erfaring er intensive patienter ikke tilladt at modtage blomster , planter eller fødevarer . Ingen mad , herunder : frugt kurve , slik , hjemmelavede suppe , eller take-out . Det er forbudt at snige din ven i en øl , skal du ikke prøve det . LOL
Der er flere måder, du kan hjælpe nogen på intensivafdelingen , kan du læse om . . .
2 .

Get- godt kort . Disse Hallmark kort kan gøre en patients dag . Børn kan lave get- og kort med farveblyanter eller akvarel. Ring til hospitalet for at få den korrekte adresse og plads nummer den dag, du e-mail kortene . Normalt forlader kort med sygeplejerskernes station i person er i orden også.
3 .
Giv din tid . Hjælpe med opgaver på hånden . For studerende , sætter bøger og opgaver med hjem . Tage noter under forelæsninger for dem . Når de har fået det bedre , vil de ønsker at få fanget op på hvad de savnet. Landmænd har brug for hjælp malke køer og laver daglige gøremål . Mens ældre naboer er syge : skovl deres sne , vand deres anlæg , og tage i deres post . Kærlig pasning af husdyr er uvurderlig hjælp .
4 .
Brug dine talenter . At være en Health Advocate kan forsikre den bedste pleje til patienten . Har juridisk kompetence ? Hjælp med forsikring former , vil , og leve vilje. Kender en god bog butik ? Drop off nogle interessante bøger blade .

5 .
Skriv bogstaver . I ICU , er det dejligt at få breve . Beskriv verden udenfor i detaljer . Skriv om det synspunkt , vejr , søndag middag , og hvor mange mennesker sender deres kærlighed gode ønsker .
6 .
Pas godt på deres familiemedlemmer. En kær ven af minen blev syg og på intensivafdelingen for nylig. Det hjalp sin gamle mor for at få os venner forbi og besøge hende , løbe ærinder for hende , drop off et par dagligvarer .
7 .

Hold kontakt med dine venner og søskende . Du har brug for støtte for . Selv hvis du og din helsøskendes er ikke meget tæt , kan groft tider bringe mennesker tættere på. Min søster og jeg er ikke så chummy som jeg gerne vil have os til at være , men når vores mor var i ICU , vi bundet og holdt en ugentlig meddelelse .
8 .
Tænk positive tanker til bedring . Bed hvis du er tilbøjelig . Bed om helbredelse . Tænke fremad på en positiv måde . Bolig på det negative : rolig , frygt , og at blive forstyrret hele tiden vil ikke hjælpe nogen . Det vil tilføje uønskede stress til dit liv , i hvert fald . Hold din spiritus . Gå til et smukt sted udenfor eller sidde stille i dit foretrukne rum i huset og tænke gode tanker . Læs inspirerende bøger eller digte .
9 .
Find nogle humor hver dag . Læs de sjove papirer . Lyt til komedie i bilen på satellit -radio . Jeg synes, at latter er den bedste medicin . Del humor i de bogstaver, du skriver til din elskede på intensivafdelinger. Jeg kan godt lide at læse og del berømte citater , som: " Mål Lav , nå dine mål, undgå skuffelse "og " Vær sød ved dine børn . . . de vil være ens vælge din plejehjem " . Haha.

gode råd og advarsler


 • Ring på hospitalet , før du går at kontrollere, om besøgstider er åbne .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------