Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan hjælpe nogen, der har haft hjernekirurgi

   Eftervirkningerne af en hjerneoperation kan være en traumatisk liv skiftende omstændigheder for den enkelte , som har undegone det . Tilbagebetalingsperioden kan variere afhængigt af placeringen i hjernen , der blev opereret og tidslængde af kirurgi . Mange mennesker ikke indser dog , at når den første fredning er derovre kan være mange andre faktorer , der nu er nødt til at blive stillet over på grund af bivirkninger af hjerneskade , der kan have været forårsaget af hjernekirurgi .
1 .
Sygehuse ofte decharge patienter , som har gennemgået en hjerneoperation på en surprisenly kort tid , så vær parat til at tilbringe dage, uger eller måneder at hjælpe den person, der er i bedring fra hjernekirurgi . Har venner og familie klar til at give dig en pause fysisk svaghed kan være en bivirkning af hjernekirurgi og også ekstrem træthed ofte plager hjernekirurgi patienten , så de får brug for hjælp . Sørg for at du har fuldstændig liste af instruktioner fra din nurosurgeon på postoperativt pleje af din elskede en og hvad faresignaler skal kigge efter .
2 .
Vær forberedt på , at der efter hjernen Kirurgi Der kan muligvis være nogle personlighed ændringer på grund af hjernen traumer forårsaget af operationen . Dette er en overvældende problem for patienten og også for hans eller hendes familie . Vænne sig til nye personlighed ændringer kan være overvældende . Du er nødt til at indse dog , at selvom den person, der har haft den hjernekirurgi indser at de ikke er den samme person . De kan gøre noget ved det og ønsker dig at acceptere dem for hvem de er nu .

3 .
Hvis det efter dine kære hjernekirurgi du opdager eventuelle underskud i motoriske og kognitive færdigheder søge hjælp fra en professionel . Der er områder , de kan bidrage til at forbedre med terapi , men du er nødt til at lære at acceptere , at somethings kan ikke blive bedre.
4 .
Deltag en efter hjernekirurgi støtte gruppe for at hjælpe dig med at få alle de oplysninger, du kan om hjerneskade . Disse mennesker er ofte stadig ved at komme sig og kan hjælpe med dine spørgsmål . Der er støttegrupper for folk, der har haft hjerne operation på grund af slagtilfælde relaterede problemer eller hjernesvulster og kræft i hjernen . Find den , der bedst passer til dine behov . Din Google søgefunktion vil hjælpe dig med at finde den rigtige suppport gruppen
5 .

Sidst men ikke mindst sørge for din egen sundhed , når hjælpe nogen komme sig efter hjernekirurgi og beskæftige sig med bivirkninger af hjernen traumer de har lidt som følge af hjernekirurgi . Du skal være en positiv patient kærlig fortaler , men det er svært at opretholde , hvis du ikke kan finde afsætningsmuligheder for dine egne frustrationer og stress , der kan være forårsaget af at skulle beskæftige sig med denne type situation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------