Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan styre en tonsillektomi som en voksen

  Undergår nogen form for kirurgi er skræmmende , men med en tonsillektomi som en voksen kan være direkte skræmmende . Så mange mennesker derude er ivrige efter at dele deres skrækhistorier , men jeg er her for at tilbyde dig råd om hvordan man kan gøre det igennem med flyvende farver
1 .
Vælg en Øre , næse og hals læge, at du har tillid til . En god ENT vil blive omsorgsfuld , vidende , og vil tage sig tid til at forklare proceduren grundigt . Må ikke være bange for at stille masser af spørgsmål . Jo mere du ved på forhånd , jo mindre truende operationen vil være.
2 .
Tag springet . Mens der faktisk går til hospitalet og få indgrebet udført , kan være skræmmende , huske på, at beslutningen om at gå igennem med det var en modig en , og at det vil forbedre din sundhed .

3 .

Smerter medicin er din ven . Prøv at få din medicin , før du går ind i kirurgi , eller have nogen få det på hospitalet for dig , før du tager afsted. I det mindste for de første par dage , prøve at bo på en stram tidsplan med din medicin . Hvis du sent tager en dosis , der er en god chance for , at du vil opleve mere smerte end nødvendigt . Du vil måske forsøge at indstille en alarm , så du ikke sove igennem en dosis . Husk at læse etiketter omhyggeligt og følg altid lægens anvisning , som smertestillende medicin kan være farligt , hvis det ikke bruges korrekt .
4 .
Drik masser af vand . Drikker, kan være ubehageligt i starten , men opholder sig hydreret er en meget vigtig del af din helbredelse. Hvis koldt vand generer din hals , kan du prøve at drikke det ved stuetemperatur . Te kan også være beroligende til halsen , men husk at undgå varme væsker .

5 .
Få din næringsstoffer . Spise vil formentlig være svært i starten , men prøv at spise blødt mad så hurtigt som muligt . Ikke blot vil dette pleje din healing krop , men det vil også bidrage til at løse maven , mens du tager smertestillende medicin . Nogle fødevarer til at prøve , er mosede kartofler , havregryn , suppe , jello , og Cream af hvede. Mange læger anbefaler opholder sig væk fra mejeriprodukter , som de kan blive tykkere slim i halsen , men du kan opleve, at du ikke har nogen problemer med fødevarer som yoghurt og is . Drinking Sikre ryster vil også levere næringsstoffer .
6 .
Sørg for at du har en ikke-verbal måde at kommunikere på . Du har sandsynligvis ikke vil ønsker at tale en masse efter operationen . Overveje at bruge pen og papir eller en tør slette bestyrelse at overbringe dine beskeder ( og til at holde styr på , hvad tid du skal tage din medicin ) . Sørg for at du har en ikke-verbal måde at kontakte en person i tilfælde af en nødsituation , sms og instant messaging er to ideer
7

hvile og slappe af . . Selv om det er rart at fortsætte med at lave aktiviteter , der gør du føler dig godt om dig selv ( såsom at få et bad og få klædt ) , ikke overdrive det . De fleste mennesker oplever, at deres organer bliver trætte ud langt hurtigere , mens de er ved at komme . Vær sikker på at tage nok tid fri fra skole og /eller arbejde . De fleste enser siger , at det tager voksne i gennemsnit 14 dage at komme sig efter operationen . Som du føler stærkere og stærkere , overveje at gå på korte ture ( til dagligvarebutik eller parken ) . Dette vil hjælpe dig føle menneske igen .
8 .
Bliv positive . Hold dine venner og familie tæt , så de kan tilskynde dig og hjælpe dig med at genoprette . Husk , at din opsving ikke vil vare evigt , og før du ved af det , du vil være tilbage til normal . Chancerne er du har haft mange problemer med din tonsiller i fortiden ; ! synes bare , vil du aldrig få disse spørgsmål igen efter denne
9
Hvis du har spørgsmål eller bekymringer , tale . med din læge. Din læge skal gå over , hvad der er normalt og hvad der ikke er under bedring. Må ikke være bange for at bruge lægens vagt service for presserende spørgsmål .

gode råd og advarsler


 • Jeg er ikke læge og jeg er ikke kvalificeret til at dispensere lægehjælp . Hvis du har spørgsmål eller bekymringer , skal du kontakte din læge .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------