Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan træffe beslutning om at have en hysterektomi

  Hysterektomi er ved at blive udført til tonerne af omkring 600. 000 kvinder hvert år i USA alene . , Der tilføjer op til en i enhver kvinde i en alder af 60 i Amerika , der langt opvejer antallet af kvinder i mange andre lande .
fleste kvinder ikke ønsker at have så stor operation, men indtil for nylig lægerne havde ingen alternativer at byde på. Nu er der en voksende bevidsthed om, at hysterektomi ikke er den første mulighed for mange kvindelige problemer .
Indrømmet en lille procentdel ikke har andre valg end de procentsatser, kunne reduceres i høj grad ved at tjekke ud andre muligheder .

Du skal bruge:
En masse af opdaterede forskning materiale om alternativer til hysterektomi
. En anden udtalelse .
Tålmodighed til at vente med at foretage en sådan drastisk beslutning .1 .
~ ~ mange spørgsmål ~ ~
Diskuter i dybden med din læge om dine alternativer . Hvis han /hun skubber hysterektomi over alternativer med alle midler vente ! Finde en anden læge , helst og endokrinolog eller en , der er ajour med den nyeste alternativer og er fortrolig med hormon test . Hormoner og kost spiller en stor rolle i vores kroppe og lave hormon niveauer , for det meste lavt progesteron , kan forårsage fibromer .
2 .
~ ~ Research de nyeste opdateringer ~ ~
Study alt, hvad du kan på bio identiske hormoner , og hvad formålet hver hormon spiller i kroppen . Der er nye opdateringer jævnligt om dette emne rundt omkring i verden . Gå til seværdigheder , der har fora om livmoderen og stille spørgsmål , det kan være overvældende til tider , men alt for mange kvinder har skyndte sig ind en hysterektomi tænke alle problemer vil ophøre med kun at finde ud de har et helt nyt sæt af problemer . Tager det meget langsomt , da dette er en livslang beslutning .
3 .

~ ~ Find ud af hvad din krop har brug ~ ~
Hold i harmoni med din ånd , og hvad din krop kan have behov for ernæring klogt . Fibromer kan krympe med enhver meddelelse ved at skære ud hormon belæsset kød , for meget sukker , som feeds østrogen niveauer og for mange antibiotika . Find en god herbalist /jordemoder at tale med om de urter , som Krill /Evening Primrose olie eller sort Cohosh , der kan hjælpe skrumpe fibromer og hjælpe mange andre kvindelige problemer . Vitamin D3 og B12 er enorme hjælpere for hormoner , også .
4 .
~ ~ gøre din beslutning Efter at have checket alle muligheder ~ ~
Efter at gøre megen forskning og taler med eksperter , tale i et roligt sted med en omsorgsfuld familiemedlem og gør din beslutning . Du kan opleve, at det ikke er nødvendigt på alle, og være glad for at du ventede . Hvis du beslutter for en , få alle de oplysninger, du kan, om kirurgi og forskellige procedurer , der tilbydes og tager det stille og roligt på at afgøre , hvilken type hysterektomi du vil have . Ikke gøre dette til en hurtig beslutning , så prøv alternativer først , hvis det er muligt.

gode råd og advarsler


 • Tal til en anden læge i netværket din forsikring dækker , kan der endda være en i samme praksis med din læge .
 • Anmod om en spyt /blodprøve for at se , hvor dine hormon niveauer er .
 • Tjek prøvelse af hospitalet , du måtte have opereret i , nogle har en bedre track record end andre for pleje af patienterne .
 • aldrig lade nogen voldsom blødning gå umarkeret , ringe til din læge straks .
 • Sørg de urter , du kan bruge er den korrekte beløb , som en ekspert på dette område og ophold overvåges af dem .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------