Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan vende hjem efter operation

  Kirurgi af enhver art er smertefuldt og på anden måde blokeret . Planlægge for , når du kommer hjem efter operationen vil gøre dit liv lettere og mindre stressende . Spørg en ven eller et familiemedlem til at hjælpe dig , så snart du har taget beslutningen om at have foretaget en operation

Du skal bruge: .
Rengøring forsyninger

Forbered din generelle Living Space


1 .
Fjern alle smide tæpper , der kan være for gulve . Dette kunne være en snuble eller falde . Flyt alle elektriske ledninger , telefonledninger , aviser og blade fra gangarealer . Arranger møbler at gøre det muligt for ekstra vandre værelse og åben gangbroer .

2 .
Læg en pude eller foldet tæpper på stole for at gøre sidde og komme op lettere . Placer en stol med armlæn , en fast sæde og passende rygstøtte i de områder, du bruger .
3 .
Har dit hus renses for at fjerne snavs og bakterier , der kan forårsage infektioner .


4 .
Placer lysene på timere og indstille dem, så bordet og gulv lamper vil gå til og fra uden problemer . Installer nightlights i gangarealer og på badeværelset.

Forbered dit soveværelse


1 .
Overvej at placere en seng på et lavere niveau , hvis din nuværende soveværelse ligger på anden sal . Ændre sengetøj , så de er friske til du kommer tilbage . Fjerne unødvendige elementer fra omkring din seng .

2 .
Hold gangarealer til badeværelset , skab og kommode fri for rod .
3 .

Arranger det tøj , du ønsker at bære , når du vender hjem , og sørg for de er nemme at få adgang til . Vask vaskeri og lægge det væk .
4 .
Har du flere puder til rådighed for ekstra støtte eller forhøjelse skal du behøver det .

Organiser dit Køkken og Bad


1 .
Forbered og fryse mad på forhånd , som er nemme at optø og varme . Sørge for en ven eller madservice til at levere maden, så madlavning ikke vil blive nødvendigt . Gør din dagligvarer . Stock op på frosne middage eller let-til- lave mad artikler .
2 .
Flyt gryder , pander og fade til at imødegå højde, så du ikke behøver at bøje eller nå at komme til dem . Anbringe tørt eller på dåse varer på en skranke, hvor de er let nås og tilgængelige .
3 .
Fjern så meget plads som muligt , så du kan komme ind i badeværelset og på toilettet let . Skulle du have en rollator efter operationen , skal du bruge omkring to meter af clearance .
4 .
Gør plads i badeværelset til at rumme yderligere elementer, du kan få brug for under dit opsving derhjemme . Dette kunne omfatte en rollator , en hævet toiletsæde eller et badekar bænk .
5 .
Place sæbe , kamme , tandbørste , tandpasta og andre grooming og toiletartikler poster på et skab inden for rækkevidde.
6 .
Installer en skridsikker badekar bademåtten . Overvej en bad /brusebad bærbare sæde for at gøre ind-og udstigning af badekar eller brusebad mere bekvem .

Overvej udendørs arbejde


1 .
Har en ven eller en service klippe dit græs eller skovl sne .
Du kan være " ude af "for en måned eller mere efter kirurgi eller et hospitalsophold . Din krop har brug for hvile og vil ikke sætte pris på enhver form for anstrengende aktivitet . At sikre de udendørs områder af dit hjem er passet under dit rekonvalescens er vigtigt for ikke kun din fysiske helbred , men din mentale helbred som godt. Vel vidende, at du ikke vil have en betydelig mængde arbejde at udføre , når du har genvundet kan hjælpe gevaldig .
2 .
Trim buske eller træer for at give mulighed for en klar og uhindret gangbro til den hus . Sæt sprinklere og vand funktioner på timere , således at de aktiverer automatisk .
3 .
overveje at stoppe din e-mail og avisen service mens du er væk , eller bede en ven eller et familiemedlem til at indsamle dem .

bede om hjælp


1 .
Arranger for venner og familie til at stoppe i og give nogle ekstra hjælp til dig derhjemme .
2 .
har ekstra lavet nøgler og give til de mennesker, som vil hjælpe dig, så du ikke behøver at besvare døren .
3 .

Spørg en ven eller slægtning til rådighed til at hjælpe dig med eventuelle behov for transport , du måtte have , såsom at komme til lægen eller terapi og kører ærinder .
4 .
Sørge for en ven eller et familiemedlem til at hjælpe med at tage sig af eventuelle kæledyr .

gode råd og advarsler


 • Køb en bærbar telefon . Du kan bære den med dig, så du ikke behøver at haste for at besvare et opkald på en stationær telefon . Køb en lille rullende vogn til at flytte elementer rundt i køkkenet uden at løfte eller bære dem . Forbered is poser og fryse dem i forvejen , hvis du skal bruge dem når du kommer tilbage .
 • Følg alle de anbefalinger , som din læge , speciallæge eller kirurg . Der kan være særligt udstyr eller arrangementer , der skal gøres for dig at komme tilbage til daglige aktiviteter . Disse bør planlægges på forhånd at gøre din overgang fra sygehuset til hjemmet så let som muligt .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------