Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan vide mere om skødet band kirurgi og skød band kirurgi risici

  Lap Band operation kan være en passende vægttab metode for dig , men du bliver nødt til at tale længe med din medicinske team , ikke kun om skødet band kirurgi fordele, men også om skødet band kirurgi risici , der er ganske mange . Læs videre for at finde ud af mere

Du skal bruge: .
En interesse i at forstå Lap Band kirurgi , med særlig fokus på Lap Band kirurgi risici
.


1 .

En af de store plusser på Lap Band kirurgi er , at det reducerer den samlede størrelse af en patients mave uden at nogen indsnit i maven selv . Snarere det kirurgiske team placerer en bånd rundt om øverste del af patientens mave , dividere maven i to adskilte dele , en øvre og en nedre .
2 .
Den øverste del af nyligt delt mave vil tage i den mad, patienten indtager , hvilket får patienten til at have en fuld , mæt følelse meget hurtigt . Den nederste del vil stadig støtte i fordøjelsen af maden , lige som den gjorde før skødet bandet kirurgi .
3 .
En tube løber fra bandet , der fører til en kirurgisk " havn " slags , og den kirurgiske team vil bruge denne port gør kirurgiske opfølgning justeringer på forskellige tidspunkter efter den indledende runde bandet kirurgi , tilføjer salt væske for at stramme båndet og /eller fjerne salt væske for at løsne det .

4 .
vide på forhånd , at Lap Band kirurgi er en levetid engagement i at bandet selv forventes at forblive i hver patient for resten af denne persons liv , medmindre der er for mange indlæg-kirurgiske komplikationer .
5 .
selvfølgelig den primære fordel ved skødet band kirurgi er , at det hjælper folk til at tabe ret hurtigt , og derefter at holde denne vægt off for en længere periode , Måske endda for resten af deres liv . Det er også langt mindre invasiv end en anden kirurgisk vægttab muligheder : gastrisk bypass operation . En anden fordel er , at hvis patienten også lider af en hiatial brok , vil den kirurgiske holdet også løse dette problem mens de udfører de skød bandet kirurgi . Der er langt mindre risiko for blødning eller lækage , end der er med gastrisk bypass-operation ( der er involveret skæring , og derfor blødning ) . Tilbagebetalingsperioden følgende skødet band kirurgi er også især hurtigere og mindre smertefuldt end at overvinde fra gastrisk bypass operation .
6 .

Lap Band kirurgi risiko findes , dog, og de omfatter de samme risici , at alle patienter står overfor, når der skal opereres : risikoen for dannelse af en blodprop eller et andet problem, der kunne endda resultere i patientens død. Ligeledes mennesker kan opleve blodpropper efter operation .

gode råd og advarsler


 • En af de sjældnere Lap Band kirurgi risici er, at kroppen kunne opfatte Lap Band som en fremmedlegemer , at det afviser . En anden af de Lap Band kirurgi risici er , at bandet kunne smutte eller bevæge sig i nogle uønskede måde , i nogle tilfælde forårsager maven til at miste sin blodforsyning , eller bandet kan forårsage en infektion . En af de mere almindelige Lap Band kirurgi risici patienter ansigt er muligheden for, at de vil føle kvalme og opkast temmelig ofte , indtil de vænne sig til livet efter Lab Band kirurgi .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------